Pastelidis.n.s.

Ένας ακόμα χρήστης ξεκλείδωσε με μητρική της DFI τον 4ο πυρήνα ενός Phenom II X3 !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f942b3a.jpg[/wrapleft]Όπως σας είχαμε αναφέρει χθές κάποιοι χρήστες κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τον 4ο πυρήνα ενός Phenom II X3 710 o οποίος είναι τριπύρηνος, σε συνδιασμό με μιά Biostar TA790GX μητρική. Πολλοί υπέθεσαν πως ο συγκεκριμένος χρήστης χρησιμοποίησε Photoshop η κάποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών αλλάζοντας τα στοιχεία που αποδείκνυαν αν ο συγκεκριμένος επεξεργαστής χρησιμοποιούσε 3 ή 4 πυρήνες.

Σύμφωνα πάντα με τα τελευταία νέα του Vr-Zone, ένας χρήστης πόσταρε στο forum ένα screenshot στο οποίο δείχνει πως και αυτός ξεκλείδωσε τον 4ο πυρήνα ενός μέχρι τώρα υποτιθέμενου τριπύρηνου Phenom II X3 720 σε συνδιασμό αυτή την φορά με μητρική διαφορετικής εταιρείας, συγκεκριμένα της DFI. Η μητρική οπως θα δείτε στο screenshot το οποίο σας παραθέτουμε παρακάτω είναι η DFI 790FXB-M2RS. To Vr-Zone αναφέρει ότι μπορεί να ξεκλειδωθεί ο 4ος πυρήνας μόνο στην παρτίδα με batch 0904 των Phenom II X3. Βέβαια αξιοσημείωτο είναι πως οι επεξεργαστές της παρτίδας με batch 0904 με ξεκλείδωτο τον 4ο πυρήνα δεν θα είναι όλοι stable.

Οι επεξεργαστές Phenom II Χ3 πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες προς 150 δολάρια. Αν κάποιος θέλει να τους βρει στα καταστήματα της Σιγκαπούρης, θα τους βρει μόνο στο Cybermind για 246 δολάρια Σιγκαπούρης. Σύμφωνα με τις τελευταίες μάλιστα πληροφορίες, το batch τους στο κατάστημα αυτό είναι το 0904BPMW.

Phenom_X3_720_to_X4_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα να δεις που τελικα ειναι αληθεια οτι ξεκλειδωνει ο ενας πυρηνας και οτι οι 3πυρηνοι ειναι ''ελατωματικοι'' 4πυρηνοι ,τωρα ποσο σταθεροι ειναι θα δειξει ........

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now