Recommended Posts

Το smartphone της εταιρίας λέγεται πως θα κυκλοφορήσει σύντομα και το hype train έχει ήδη ξεκινήσει!

 

 

Μετά την επιτυχία και του τελευταίου της smartphone, OnePlus ετοιμάζει ακόμη ένα τηλέφωνο που αυτή τη φορά θα τοποθετείται στην high end αγορά, ανάμεσα στα flagships των ανταγωνιστών της. Τον περασμένο μήνα τα πρώτα leaks σχετικά με την ταυτότητα του τηλεφώνου είχαν κάνει την εμφάνισή τους και έδειχναν μια συσκευή με λόγο πλευρών οθόνης 18:9 και διαγώνιο 6.28 ίντσες τύπου AMOLED στα 2280x1080 pixels. Παράλληλα είδαμε πως στη συσκευή θα ενσωματώνει το πολυσυζητημένο "notch", την εγκοπή στην κορυφή της οθόνης που χωρίζει τα εικονίδια του notification bar στα δύο.

 

 

Το τωρινό OnePlus 5T

oneplus-5t-header.jpg.89823a1974a06ef73847840eefb7def2.jpg

 

 

Όμως, πέρα από το αμφιλεγόμενο feature που εισήγαγε η Apple στην αγορά, τα specs του τηλεφώνου δείχνουν αρκετά εντυπωσιακά, αφού θα δούμε τον ολοκαίνουριο οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 845 χρονισμένο στα 2.7GHz ενώ οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος θα έχουν ανάλυση 20 και 16MP με f/1.7. Ακόμη, η μπαταρία της συσκευής βρίσκεται στα 3450 mAh και έτσι διαθέτει αρκετή χωρητικότητα για να αντεπεξέλθει θεωρητικά σε μια ημέρα έντονης χρήσης, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και στη πράξη. Οι επιδόσεις του βέβαια δείχνουν μια συσκευή που ξεπερνά σε επιδόσεις ακόμη και το πρόσφατο Galaxy S9 της Samsung, τουλάχιστον αυτά υποδηλώνουν οι μετρήσεις που έγιναν στο Geekbench.

 

 

Τα πιο πρόσφατα leaks επίσης, υποδεικνύουν πως θα φοράει την τελευταία έκδοση του Android 8.1 με το OxygenOS flavor της OnePlus να προσθέτει λειτουργίες στην stock έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google. Τέλος, τα configs θα περιλαμβάνουν όπως φαίνεται μια έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, κάτι που είναι standard για τα περισσότερα flagships της εποχής.

 

 

 

5ab8e40961909_oneplus6(2).jpg.5a1d40b0edb846deab76ac819a84b6c6.jpg

 

5ab8e40802ac6_oneplus6(1).jpg.65e3f7c4b3e8abb93cf3b7f73b2695d4.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να έχει ασυρματη φόρτηση, τώρα αδιαβροχο είνα το 5 αλλα όχι πισοποιημένο, εντάξει δεν το βάζεις και μέσα στην θαλασσα

Link to comment
Share on other sites

Τι να το κάνεις το wireless charging? Το αφήνω πάνω και φορτίζει πολύ αργά και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.. μόνο για καμιά καφετέρια να το αφήνεις πάνω στο τραπέζι κάνει..

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Dimitrios1971 said:

750 me 800 ευρωπουλακια το κοβω...:P

Αν ξεπεράσει τα 550€ το έχουν χάσει το παιχνίδι! Το να ξεχάσουν την ταυτότητα της εταιρίας που απευθύνεται σε "value oriented" κοινό θα είναι μεγάλο πλήγμα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

58 minutes ago, antonis said:

ναι γιατί τα σαμσουνγ και τα αιφον αξιζουν το πρεμιουμ  στα 800 με 1200 euro .

Εχουν όμως κάποια χαρακτηριστικά, που δεν έχουν οι ανταγωνιστές τους.Π.χ η samsung έχει τις καλύτερες οθόνες, h apple to ios και η google το στοκ android και Ai.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι είναι το brand, αλλά δεν είναι και το μόνο! Απλά για να μην ξεφέυγουμε από το θέμα, εαν η One plus ξεφύγει τιμολογιακά, υπάρχουν εταιρίες όπως η Xiaomi που θα τραβήζουν το value oriented κοινό τους!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φίλος είχε το s8 plus πήρε το one plus 5t και πήρε το note 8 γιατί δεν μπορούσε να συνηθίσει την τεράστια διαφορά  στην οθόνη!

 

Σήμερα πχ είδαμε το p20 pro ότι θα θέλει κανα 1000ρικο κοντά με περσινό επεξεργαστή......

 

Η one plus θα ζητάει κάθε φορά και περισσότερα όπως κάνει κάθε εταιρεία, vfm στα 800 ευρώ το 6 :hehe: 

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now