MetallicGR

Νέα έξυπνη μηχανή γκαζόν από τη Husqvarna!

Recommended Posts

Η δημοφιλής από τα πριόνια και τα λοιπά είδη για τον κήπο αποκάλυψε μια νέα μηχανή για γκαζόν η οποία είναι πλήρως αυτόνομη και αρκετά ήσυχη σε σχέση με τις συμβατικές μηχανές της αγοράς.

 

 

Η Husqvarna Automower βασίζεται στην τεχνολογία των ηλεκτρικών σκουπών της, δηλαδή λειτουργώντας αυτόνομα με δυνατότητα για ομοιόμορφη κοπή του γκαζόν στον κήπο. Στο ειδικό βίντεο που έχει ετοιμάσει η εταιρία αναφέρεται τόσο στην εγκατάσταση του συστήματος στον κήπο όσο και στον τρόπο που λειτουργεί αυτόνομα χωρίς την παρέμβαση του κατόχου. Μέσα σε δύο ημέρες η μηχανή Automower υπόσχεται να έχει περάσει από κάθε σημείο του κήπου κάτι που εξαρτάται και από το συνολικό μέγεθός του. Το σημαντικότερο όμως έγκειται στην αθόρυβη λειτουργία σε σχέση με ένα συμβατικό μηχάνημα βενζίνης και έτσι δε θα ενοχλήσει ακόμη και τις νυχτερινές ώρες.

 

 

Η εταιρία αποφάσισε μετά από αρκετά concept σχέδια να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο καταναλωτικό μοντέλο, ενώ ο αντιπρόεδρος πωλήσεων της Husqvarna αναφέρει πως η συγκεκριμένη αγορά πραγματοποιεί τζίρο $8.6 δις τον χρόνο. Στα λοιπά features της σειράς μηχανών της Husqvarna βρίσκουμε και integration με τη ψηφιακή βοηθό Amazon Alexa, όπου με ένα απλό "Alexa cut the grass" στέλνουμε σήμα στη μηχανή να ξεκινήσει τη δουλειά.

 

 

Μηχανές όπως το Automower της Husqvarna θα βρεθούν στην αγορά των ΗΠΑ (αρχικά) με προτεινόμενες τιμές από τα $1.500. Μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα concepts της Husqvarna όπως το drone της στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

 

 

robot-lawnmowers-are-making-their-way-onto-american-grass-2-720x720.jpg.6e4fab26e11c944bda5e7cb605b54a62.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now