MetallicGR

Κορυφαίο στέλεχος της AMD φεύγει από την εταιρία

Recommended Posts

Ο Chris Hook αποτέλεσε για χρόνια βασικό στέλεχος του Global Product Marketing της εταιρίας που σχετιζόταν με την προώθηση των προϊόντων της.

 

 

Σε δημόσιο post που έγραψε στο Facebook ο Hook ανέφερε μερικές από τις στιγμές που πέρασε ακόμα και στην ATi πριν την εξαγορά της από την AMD όταν εκείνη την περίοδο ήταν στα 30 του. Έχοντας περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες στο συγκεκριμένο τμήμα και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του ο Hook φεύγει από την AMD. Στο κείμενό του (που για την ώρα δε φαίνεται να υπάρχει πια στο Facebook) αναφέρει μάλιστα και τα παρακάτω:

 

 

ATI still had a smoking room, there was only one TV in the office (a small 14” black and white version we crowded into a room to watch 9/11 on), transistor size was still measured in microns, and 320x240 was considered ‘high res’

 

 

 

CQvVIhEj2iM3Suo4.jpg.ab9dcda004af118ca0c70abe812a7978.jpg

 

 

 

Υπάρχουν φήμες, πως μετά τον Raja Koduri ο Hook θα περάσει στο στρατόπεδο της Intel μιας και η τελευταία φαίνεται πως εργάζεται παρόλα αυτά σε μια ισχυρή για τα δεδομένα της εταιρίας κάρτα γραφικών για την καταναλωτική αγορά. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η VEGA γενιά καρτών γραφικών ήταν από τα πιο πρόσφατα προϊόντα που εργάστηκε ο Hook το περασμένο διάστημα.

 

 

vega-series-hero.jpg.0e9b8df04a3a0a2aed146296c5cee544.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now