MetallicGR

Έως και 40% κάτω οι πωλήσεις GPU τον Απρίλιο

Recommended Posts

Νέα δεδομένα σχετικά με τις πωλήσεις καρτών γραφικών για τον Απρίλιο έρχονται από την Ασία και μιλούν για πτώση των τιμών σε πολλά μοντέλα.

 

 

Το ενδιαφέρον που υπήρχε για το cryptocurrency mining φαίνεται πως ξεθυμαίνει, δηλώνουν πηγές του DigiTimes σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν συλλέξει από μεγάλους κατασκευαστές καρτών γραφικών στην Ταϊβάν, όπως την GIGABYTE και την MSI. Συγκεκριμένα λέγεται πως μέσα στον Απρίλιο οι συνεργάτες της AMD και της NVIDIA θα παρατηρήσουν σημαντική πτώση στις πωλήσεις του που σε μερικές περιπτώσεις θα φτάνει και το 40%!

 

 

 

bpMDdIe-645x535.jpg.e294383bb1ffb89feb870a4f4917fade.jpg

 

 

 

 

Η κρίση των τιμών που προκλήθηκε από το cryptocurrency mining βαίνει σιγά σιγά προς το τέλος της ειδικά μετά την διάθεση των πρώτων ASIC miners για δημοφιλείς αλγόριθμους όπως του Ethereum κάτι που αναμφίβολα θα βοηθήσει στην επιστροφή των τιμών σε παλιά γνώριμα επίπεδα. Παράλληλα υπάρχουν και αρκετές mining φάρμες που έβαλαν και αυτές λουκέτο, μιας για διάφορους λόγους και όχι μόνο των τιμών των GPUs. Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της αγοράς του cryptocurrency, η GIGABYTE το έτος 2017 διέθεσε στην αγορά περίπου 4.5 εκατομμύρια GPUs, περίπου 1 εκατομμύριο περισσότερες από τον αμέσως προηγούμενο χρόνο και επέφερε στην εταιρία US$67.37 εκατομμύρια.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, stavros said:

Άντε να αρχίσει και η διάθεση το bitmain μπας και δούμε φως. Από την άλλη, άλλο ένα "μπαμ" να κάνει το ETH προς τα 1000$ και πάλι τα ίδια θα έχουμε.

εχει και αλλα νομισματα δεν ξεμπερδευεις ετσι απλα,

απο το ethereum μπορει αλλα και παλι...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πέρα από την πλάκα και το όλο θέμα, επιτέλους βλέπω 1070 TI σε λογικές τιμές. Ας ελπίσουμε να μείνουν έτσι για λίγο ακόμα καιρό πριν βγει GTX 2080 στα 1000$ out of stock παντού και τραβάμε βυζιά πάλι...

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, stavros said:

 

χιαστί :D


τόσο μεγάλα βυζιά έχεις ρει? :hehe:

Δεν ξέρω για εσάς, η μεγαλύτερη κουλαμάρα που βλέπω τον τελευταίο καιρό είναι κάπως έτσι...

...
Sapphire rx 570 4GB ~295E
Sapphire rx 580 4Gb ~295E
Sapphire rx 570 8GB ~300E
Sapphire rx 580 8GB ~315E

w.t.f.:cower:

Όσο για την 1070τι που είπε το παλικάρι παραπάνω, αξιοσημείωτο είναι ότι από τον Φεβρουάριο έχει πέσει κοντά στα 200€ κάτω...μπράβο.:greedy_dollars:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now