MetallicGR

Εντυπωσιακή άνοδος στα έσοδα της AMD για το Q1 2018

Recommended Posts

Εκτός από τα έσοδα που αυξήθηκαν κατά 23% από το προηγούμενο τρίμηνο και περίπου 40% από την ίδια περίοδο πέρυσι.

 

 

Η AMD σημειώνει μια αρκετά καλή πορεία ειδικά μετά την κυκλοφορία των Ryzen 2000 Series επεξεργαστών της. Το πρώτο τρίμηνο έκλεισε με έσοδα 1.65 δις δολαρίων με ποσοστό αύξησης 23% από το αμέσως προηγούμενο οδηγώντας σε νέα άνοδο την εταιρία. Παράλληλα αύξηση παρατηρήθηκε και στις μετοχές της AMD όπως επεσήμανε η CEO της εταιρίας Dr. Lisa Su, της τάξης του 12% στα $9.71 ανά μετοχή.

Η CEO Dr. Lisa Su συνέχισε λέγοντας: "Η υιοθέτηση των προϊόντων μας στους τομείς του PC Gaming και του datacenter συνεχίζει και αυξάνεται. Παραμένουμε πιστοί στο χρονοδιάγραμμά μας και είμαστε ενθουσιασμένοι για το roadmap και θέλουμε να διατηρήσουμε την ανάπτυξη και την κερδοφορία".

 

 

 

 

AMD_Dr_Lisa_Su.jpg.68f9369414dc1306ef79457548d11bd6.jpg

 

 

 

 

Σημειώνεται ότι εξίσου σημαντικό κομμάτι των εσόδων είναι και το datacenter όπου οι EPYC εξακολουθούν να είναι ανταγωνιστικοί σε σχέση με τα αντίστοιχα προϊόντα της Intel, κάτι που θα συνεχιστεί και στην επόμενη γενιά.

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Πολύ αισιόδοξα, τα αποτελέσματα, και από όσο φαίνεται θα είναι και ακόμα καλύτερα στα επόμενα εξάμηνα με την κυκλοφορία των ryzen 2000 series, και των επερχόμενων threadreaper και ίσως ανανεωμένων Epyc στα 12 nm.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now