MetallicGR

Τίτλοι τέλους για το GeForce πρόγραμμα συνεργατών της NVIDIA

Recommended Posts

Το αμφιλεγόμενο GeForce Partner Program της NVIDIA φτάνει στο τέλος του έπειτα από επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.

 

 

Σύμφωνα με επίσημο blog post στο site της NVIDIA, εκπρόσωπος της εταιρίας ανακοίνωσε τις αλλαγές στο πρόγραμμα των συνεργατών GeForce προϊόντων λέγοντας πως σταματά τη λειτουργία του. Το αμφιλεγόμενο για πολλούς καταναλωτές πρόγραμμα περιελάμβανε συμφωνία για αποκλειστική διάθεση GeForce προϊόντων κάτω από το μεγάλο gaming brand του εκάστοτε κατασκευαστή.

 

 

 

1116090734_nvbi9diagrety.jpg.677be5319d469a663271c2d85f4256a5.jpg

 

 

 

 

Ο John Teeple στο blog post ανέφερε πως οι περισσότεροι συνεργάτες της NVIDIA συμφώνησαν με χαρά να συμμετέχουν στο πρόγραμμα των συνεργατών λαμβάνοντας εκτός από πολλές αποκλειστικότητες και δείγματα νέων τεχνολογιών και marketing υποστήριξη αλλά και promo υλικό για τα social media τους, αλλά και τρίτους retailers. Συνεχίζοντας ο Teeple αναφέρει πως η εκάστοτε εταιρία είναι υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα διαθέτει τις κάρτες της NVIDIA στην αγορά αντικρούοντας κατά κάποιο τρόπο τις φήμες για αφαίρεση των καρτών της AMD από το lineup προς αύξηση των εσόδων.

 

 

Ως εκ τούτου, το GeForce Partner Program φτάνει στο τέλος του και η κίνηση γίνεται κατά τον Teeple "για να αποφευχθεί ο περισπασμός από την δουλειά που κάνουμε φέρνοντας την πρόοδο στο PC Gaming". 

 

 

 

 

Πηγή.

 Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now