MetallicGR

Πιο αντικειμενικά Surveys υπόσχεται το Steam

Recommended Posts

Η Valve "έφτιαξε" την hardware database της μετά από αναφορές για διπλότυπες εισαγωγές στο σύστημά της δημιουργώντας έτσι ψευδή συμπεράσματα.

 

 

 

Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε αναφερθεί στα στατιστικά που δημοσιεύει η Valve από την υπηρεσία της το Steam, μερικά από τα οποία αναμενόμενα ενώ άλλα χρήζουν ιδιαίτερης συζήτησης. Το σύστημα της καταγραφής πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο όμως με την πρόσφατη αύξηση του αριθμού των internet cafes στην περιοχή της Ασίας το survey έτρεχε παραπάνω από δύο φορές τον χρόνο δημιουργώντας έτσι διπλότυπες εγγραφές στη βάση δεδομένων, αλλοιώνοντας τα αποτελέσματα. Έτσι τα Windows 7 βρέθηκαν ξαφνικά πάνω και από τα Windows 10, μια κίνηση που φαίνεται να έγινε με κίνητρο την επιτυχία του παιχνιδιού PUGB.

 

 

 

steam.jpg.a7d98ef2f28ce5d771f839f44cbb3a87.jpg

 

 

 

Μέσα στον Μάιο η Valve επανεξέτασε τα αποτελέσματα και προχώρησε σε μια εκκαθάριση των αποτελεσμάτων δείχνοντας έτσι πιο σωστά αποτελέσματα για το hardware που χρησιμοποιούν οι 125 εκατομμύρια χρήστες της υπηρεσίας Steam. Στις αλλαγές η AMD εμφανίζει μείωση τόσο στο κομμάτι των CPU όσο και σε αυτό των GPU παρά την επιτυχία που αναφέρουν retailers σε περιορισμένα όμως regions.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now