MetallicGR

Το NEOGEO mini είναι καθ' οδόν με 40 κλασικά παιχνίδια!

Recommended Posts

Σε ανακοίνωσή της στο Facebook, η KOF World είπε πως το NEOGEO mini είναι προ των πυλών και αναμένεται με 40 κλασικούς τίτλους.

 

 

 

Η επιστροφή του retro gaming είναι κάτι που απασχολεί τα μέσα τον τελευταίο χρόνο. Μετά τη Nintendo και την Sega που αναβίωσαν την κυκλοφορία των retro πλέον κονσολών τους με τις mini εκδόσεις τους βλέπουμε και την KOF να δουλεύει πάνω σε κάτι αντίστοιχο επανακυκλοφορώντας το NEOGEO με 40 κλασικά παιχνίδια από τα '90s.

 

 

 

big_neogeo-blue-angle.jpg.658b1da23fa103bfcb8f34100cf7b5a5.jpg

 

 

 

 

Συγκεκριμένα η λίστα περιλαμβάνει μοναδικούς τίτλους όπως τα Fatal Fury, Art of Fighting, Samurai Showdown και φυσικά το Metal Slug από τις arcade εποχές της εταιρίας. Η κονσόλα θα έχει αρκετά μικρές διαστάσεις θυμίζοντας arcade case και θα ενσωματώνει έγχρωμη οθόνη 3.5 ιντσών για τη προβολή του παιχνιδιού. Ακόμη, για τον έλεγχο ενσωματώνει κλασικού τύπου joysticks επάνω στη μονάδα και έτσι δεν απαιτείται κάτι έξτρα.

 

 

 

 

big_neogeo-red-angle.jpg.828693f4d9f917d1db22d97fed6a68c8.jpg

 

 

 

 

Για την ώρα η εταιρία δεν έχει δώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό το gaming διαμάντι της, όμως αναμένεται να το κάνει σύντομα.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

έτσι πως το βλέπω μοιάζει πλαστικό φτηνιάρικο.. 3.5 οθόνη έλεος! μάλλον κάποιος σκέφτηκε να τα οικονομήσει χωρίς να ξοδέψει τίποτα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now