MetallicGR

Το απόλυτο εργαλείο συντομεύσεων για το γραφείο!

Recommended Posts

Εάν δε σας φτάνουν τα πλήκτρα του keyboard σας, τότε το συγκεκριμένο gadget θα εκτοξεύσει την παραγωγικότητά σας με τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα του.

 

 

Developers και Designers χρησιμοποιούν καθημερινά δεκάδες συντομεύσεις στο πληκτρολόγιό τους για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη στα προγράμματα που χρησιμοποιούν. Ακόμα και οι πιο casual χρήστες μαθαίνουν τα βασικά shortcuts για να διευκολύνουν την περιήγησή τους στο διαδίκτυο ή για να αλλάξουν γρήγορα τη μορφοποίηση του κειμένου τους στο word. Το Delux Designer είναι ένα εργαλείο που θέλει να βοηθήσει στον εν λόγω τομέα δίνοντας έξτρα συντομεύσεις για χρήση σε πλήθος προγραμμάτων.

 

 

 

 

Delux-Designer-Desktop-Shortcut-Assistant.jpg.9c1ae405a9fe84deaf4ca8628ec09275.jpg

 

 

 

 

Το gadget έχει ανέβει στο Kickstarter πριν από μερικές ημέρες και έχει ήδη συγκεντρώσει τρεις φορές τον αρχικό του στόχο δείχνοντας πως πρόκειται για κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο. Εμφανισιακά θυμίζει αντίστοιχα macro numpads που κυκλοφορούν και στην gaming αγορά περιφερειακών όμως αυτό δίνει μεγαλύτερο βάρος στην εμφάνιση και ταιριάζει καλύτερα σε ένα περιβάλλον γραφείου. Διαθέτει πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα καθώς και μια ροδέλα με την οποία ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει επιπλέον λειτουργίες στα προγράμματα της αρεσκείας του. Η προτεινόμενη τιμή του είναι $59 και μόλις η ήδη επιτυχημένη καμπάνια του ολοκληρωθεί θα το δούμε να αποστέλλεται στους backers, δηλαδή μέσα στον Ιούνιο του 2018.

 

 

 

 

Delux-Designer-Desktop-Shortcut-Assistant-1.jpg.35ba18827d21e5a909826836e11fd6bc.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now