MetallicGR

Το STALKER 2 έρχεται από το πουθενά!

Recommended Posts

Η GSC Game World ανακοίνωσε επίσημα το STALKER 2, τη συνέχεια της ιδιαίτερα αγαπητής σειράς παιχνιδιών με ημερομηνία κυκλοφορίας κάποια στιγμή το 2021.

 

 

Το πρώτο STALKER: Shadow of Chernobyl ήταν ένα FPS game που διαδραματιζόταν κοντά στην περιοχή του πυρηνικού σταθμού όπου έγινε το ατύχημα του 1986. Ήδη μετράμε 11 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου, 10 χρόνια από το δεύτερο (STALKER: Clear Sky) και 8 χρόνια από το τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς STALKER: Call of Pripyat. Όλον αυτόν τον καιρό δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι η σειρά θα συνεχιστεί με κάποιον τρόπο να όμως που η GSC διαψεύδει το κοινό με αυτήν την αποκάλυψη.

 

 

 

 

Screenshot_2018_05_15_17_08_05.0.jpg.07fd3fbe0302aff3e63dd50322198ae7.jpg

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Twitter και από τον Sergey Galyonkin που εργάζεται στην Epic Games, το νέο μέρος της σειράς απλά STALKER 2, το στούντιο παραγωγής του παιχνιδιού έχει λάβει την άδεια για χρήση της Unreal Engine 4. Το website που αναρτήθηκε δε φέρει περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, όμως γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2021.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now