nan

Ταχύτητα του site (από Ελλάδα)

Recommended Posts

Επειδή εμένα ότι ώρα και να μπω στο site (είτε από το γραφείο είτε από το σπίτι - OTE/Forthnet 50/5 και στις 2 περιπτώσεις), μου φαίνεται "βαρύ", στους υπόλοιπους χρήστες πως φαίνεται; Γενικώς το κατέβασμα κάθε σελίδας του site φαίνεται σχετικά αργό σε μένα.

Link to comment
Share on other sites

κοιτά οι 1η σελιδα που ανοίγεις είναι λίγο κάπως, μετά όμως cacharei κι είναι ο.κ. ,που λογικά θα το κάνει συνέχεια να μπαίνεις συχνά, έχε επίσης υπόψιν σου ότι το σαιτ έχει αρκετά πράγματα.  Περισσότερα ίσως ξέρει κανένας admin  ή διανοούμενοι όπως @MetallicGR

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, asder said:

έχε επίσης υπόψιν σου ότι το σαιτ έχει αρκετά πράγματα.

 

Το καταλαβαίνω, όμως σε σχέση με άλλα site που έχουν και αυτά διάφορα πάνω τους, φαίνεται αρκετά πιο αργό. Σαν να είναι πολύ φορτωμένος ο server ή το bandwidth του να είναι... 64Κ ISDN μερικές φορές. Δεν μπορώ να ξέρω τι φταίει και μου δίνει αυτή την αίσθηση, πάντως χρειάζεται παραπάνω ώρα ακόμη και να ξεκινήσει να φορτώνει τη σελίδα σε σχέση με άλλα sites.

 

Αν αυτό κρίνεται φυσιολογικό από τους admins, ok, πάσο. Το αναφέρω πάντως εγώ σαν αίσθηση και ας δουν οι guru αν χρειάζεται να γίνει κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, παραπονιέμαι για το αργό, το γεγονός όμως είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι κάπως πιο αργό από ότι συνήθως. Προηγουμένως κόλλησε ο Firefox και αναγκάστηκα να τον κλείσω και να ξαναμπώ στο site. Το save / submit reply έκανε περίπου 15-20"...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ναι, αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα. ~5" ο M.O. φορτώματος της σελίδας σε δοκιμές σε διάφορα links του site.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now