stavros

Αποκάλυψη του νέου Call of Duty: Black Ops IIII

Recommended Posts

Forget what you know, μας έλεγαν η Treyarch και η Activision όταν ανακοίνωσαν το νέο Call of Duty: Black Ops IIII

 

 

810658323_codBO4.jpg.f02dd62157c15ef56d494ad3aede6db7.jpg

 

 

Μόλις χθες στις 20:00, το Community Reveal Event των Activision και Treyarch μας έδωσε μερικά από τα στοιχεία που θα δούμε στο νέο Call of Duty Black Ops IIII.

 

 

Call of Duty χωρίς Campaign
Αντί του παραδοσιακού single-player campaign, το Black Ops 4 θα έχει μία solo αποστολή (mission) για κάθε έναν από τους χαρακτήρες του multiplayer mode (Specialists). Έτσι, θα υπάρχει ένα solo content.

 
Αν και δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το εν λόγω mode, ωστόσο αυτό αναμένεται να είναι σχετικά μικρής διάρκειας και χωρίς το επίπεδο σεναρίου που υπήρχε στα προηγούμενα CoD. Μπορεί κάποιοι να απογοητεύτηκαν, καθώς τα campaign των προηγούμενων CoD είχαν αρκετό ενδιαφέρον, αλλά ας λάβουμε υπόψη ότι το franchise είναι διαδεδομένο περισσότερο για το Multiplayer κομμάτι του, στο οποίο δόθηκε και μεγαλύτερη βαρύτητα όπως θα δούμε παρακάτω, δίνοντας στο game έναν πιο ισχυρό multiplayer χαρακτήρα.

 

 

 

 

 

Επιστροφή των Specialists
Κάθε Specialist θα έχει και μια ειδική ικανότητα με την οποία θα μπορείτε να εξοπλιστείτε και να χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι και κάθε ομάδα θα περιορίζετε σε έναν Specialist ανά ομάδα. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε 8 Specialists, κάπως punk τύποι:

  • Battery
  • Crash
  • Ajax
  • Recon
  • Torque
  • Ruin
  • Firebreak
  • Seraph

 

Επίσης, στα trailers εμφανίστηκε και ένα μάλλον rottweiler, αντί του λυκόσκυλου ή λύκου που υπήρχε στο Call of Duty Ghosts. Υποθέτουμε πως ο άγριος σκύλος θα είναι κάποιο ability ενός Specialist και όχι Killstreak.

 

 

Αντικείμενα όπως χειροβομβίδες θα είναι επίσης βασισμένα στην επαναφόρτιση, όπως και στο Destiny. Η υγεία του παίχτη δεν θα αναγεννιέται αυτόματα. Αντ 'αυτού θα υπάρχει ένας μετρητής υγείας, υπό τη μορφή μπάρας, ο οποίος θα επαναφορτίζετε, μέσω ενός feature σαν το pain killer του Max Payne ή θα θεραπεύεστε από συγκεκριμένο τύπο Specialist.

 

 

To Black Ops 4 θα είναι “boots on the ground”
Μπορεί να μοιάζει κάπως στο Black Ops 3 όσον αφορά στο περιβάλλον και στα weapons, ωστόσο προς ανακούφιση πολλών, δεν περιέχονται high jumbs και wall running. Σύμφωνα με τη χθεσινή παρουσίαση, αυτές οι απαλοιφές δεν πρόκειται να επηρεάσουν την ταχύτητα του παιχνιδιού, καθώς έχουν φροντίσει για αυτή και οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα ολίσθησης (sliding). Η μόνη πιθανότητα να υπάρξει boost στο άλμα είναι μέσω ability κάποιου Specialist ή Κillstreak.

 

 

Επιστροφή του Pick 10
Το Pick 10 loadout σύστημα επιστρέφει στο BO4. Επίσης, θα υπάρχει μια νέα κατηγορία “Gear”. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε body armor για προστασία από πυρά ή κάποιο stem pack το οποίο θα σας βοηθήσει στην ταχύτερη ανάκτηση της υγείας σας.

 


Maps και 5 vs 5
Τα maps στο multiplayer mode θα είναι μικρά έως μέτρια σε μέγεθος και κάθε ομάδα δεν θα ξεπερνά τα 5 άτομα.

 

 

Αναβάθμιση όπλων
Κάθε όπλο θα έχει τα δικά του attachments και όχι καθολικά. Αν και αυτό μπορεί να ξεβολέψει ή να περιορίσει κάποιους, όμως θα επιτρέπει μεγαλύτερο customization.
Ακόμη θα υπάρχουν τρισδιάστατα ίχνη πυρών, προκειμένου να είναι πιο εύκολος ο εντοπισμός της θέσης απ’ όπου δεχθήκατε πυρά, ενώ θα υπάρχουν νέα recoil και animations που θα κάνουν κάθε όπλο πιο ξεχωριστό.

 

 

Νέο Battle Royale mode: “Blackout”
Το νέο mode μετά την επιτυχία των PUBG, Fortnite etc. έρχεται και στο Call of Duty και ουσιαστικά αντικαθιστά το Campaign, έναν από τους βασικούς πυλώνες του franchise.

Στο Blackout θα συμμετέχουν οι αγαπημένοι ήρωες και ο εξοπλισμός από τα προηγούμενα Black Ops’ και τα αντίστοιχα Zombies modes τους, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε εναέρια, θαλάσσια και χερσαία οχήματα.

 

 

Ο χάρτης θα είναι 1.500 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του “Nuketown” και θα αποτελείται από επιμέρους τοποθεσίες των προηγούμενων Black Ops’.

 

 

 

 

 

Black Ops 4 για PC στο Battle.net 

 Το Call of Duty εγκαταλείπει (άγνωστο αν θα είναι μόνιμα) τη Steam πλατφόρμα και για πρώτη φορά συνεργάζεται με τη Blizzard μέσω του Battle.net, κάτι το οποίο αναμένεται να αυξήσει την εμπειρία παιχνιδιού σε PC, δίνοντας στο game όλα τα καλούδια που γνωρίζουμε και από άλλους τίτλους που φιλοξενούνται στην εν λόγω πλατφόρμα.
Εκτός από το παραπάνω το BO4 σε PC θα συνοδεύεται από uncapped framerate, 4K ανάλυση και HDR, υποστήριξη για ultra-wide monitors, δυνατότητα για εκτεταμένο performance customization και visual quality για συγκεκριμένο hardware.

 

 

Fog of War

Το “Fog of War” είναι ένα νέο είδος “Sat com” το οποίο θα περιορίζεται σε μικρότερη έκταση στο mini-map, δίνοντας έτσι στο παιχνίδι την ανάγκη στενότερης συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των συμπαιχτών.

 

 

Zombies modes

Τρία Zombies modes θα συνοδεύουν τον νέο Black Ops 4, εκ των οποίων ένα θα είναι single-player. Στα δύο πρώτα παρακάτω θα συμμετέχουν οι ίδιοι χαρακτήρες, αλλά σε διαφορετικές εποχές.

 

 

IX

 

 

 

 

Voyage of the Despair

 

 

 

 

Blood of the Dead

 

 

 

 

 

Το Call of Duty: Black Ops IIII διατίθεται για προ-παραγγελία και θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PS4, PC και Xbox One, ενώ θα υπάρχει και Private Beta για όσους το προ-παραγγείλουν. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now