MetallicGR

Ovis: Η έξυπνη βαλίτσα που σας ακολουθεί!

Recommended Posts

Μπορεί να μοιάζει με μια τυπική βαλίτσα όμως η Ovis μπορεί να ακολουθήσει τον ιδιοκτήτη της μόνη της χωρίς καν να την ακουμπήσει!

 

 

Η καμπάνια της ForwardX Robotics που δημιούργησε την βαλίτσα έχει συγκεντρώσει τα καλύτερα σχόλια ενώ πετυχαίνει τον στόχο της στο Indiegogo. Το project ξεπέρασε πρόσφατα τις $200.000 ξεπερνώντας για 1000% τον αρχικό στόχο των $20.000 και έτσι η βαλίτσα Ovis θα βρεθεί σύντομα στην παραγωγή.

 

 

Πρόκειται για μια αυτόνομη βαλίτσα που διαθέτει ένα ολόκληρο σύστημα με τον επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm και κινείται μαζί με τον ιδιοκτήτη της, κάτι που μπορεί να φανεί εξαιρετικά εύχρηστο σε περιβάλλοντα όπως ένα αεροδρόμιο. Μέχρι στιγμής έχει περάσει όλους τους σχετικούς ελέγχους και είναι airline friendly πράγμα που σημαίνει ότι επιτρέπεται σε όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρίες.

 

 

 

mzuano8swtphxjtjbjnq.jpg.034e1bfd171f3b9875f7a30f864ef23e.jpg

 

 

 

 

Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τον παραδοσιακό τρόπο αφού διαθέτει και τη σχετική λαβή στο επάνω μέρος. Η βαλίτσα ενσωματώνει και κάμερα και έτσι μπορεί να αποφύγει μόνη της τυχόν εμπόδια, ακολουθώντας το ειδικό βραχιόλι που φοράει ο χρήστης. Με την παρεχόμενη εφαρμογή για smartphones μπορούμε να δούμε επιπλέον πληροφορίες για τη βαλίτσα ή να δούμε σε ποιο σημείο βρίσκεται χάρη στο ενσωματωμένο GPS της. Σε συνδυασμό με τις machine learning ιδιότητές της, η βαλίτσα μπορεί να αναγνωρίσει και πρόσωπα και να χαρτογραφήσει μέρη κάνοντας έτσι πιο εύκολη τη μετακίνηση σε κλειστούς χώρους. Η Ovis μπορεί να γίνει δική σας προς $319 ενώ αναμένεται να αποσταλεί στους πρώτους αγοραστές τον Δεκέμβριο του 2018.

 

 

 

 

 

js4niqylr68zc1ttnubf.jpg.6df47166f44a060267ae52fea6090ac1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now