MetallicGR

Οι μηχανικοί διακόπτες της Razer σε περισσότερα keyboards

Recommended Posts

Η Razer ανακοίνωσε πως οι μηχανικοί διακόπτες της θα έρθουν σε πολλά gaming πληκτρολόγια τρίτων κατασκευαστών μέσα στο έτος.

 

 

 

Έχοντας μεγάλη φήμη στον κύκλο των gamers, οι μηχανικοί διακόπτες της Razer βρίσκονταν μέχρι πρότινος στα μηχανικά πληκτρολόγια BlackWidow και πουθενά αλλού. Η εταιρία όμως θέλει να διαθέσει τον διακόπτη και σε τρίτους κατασκευαστές τους οποίους έχει ήδη επιλέξει η εταιρία. Ο CEO της Razer Min-Liang Tan ανέφερε μεταξύ άλλων: "Πολλά πληκτρολόγια της αγοράς ισχυρίζονται πως είναι για gamers, όμως όλα τους χρησιμοποιούν διακόπτες για οτιδήποτε άλλο εκτός από παιχνίδια. Οι διακόπτες μας από την άλλη είναι σχεδιασμένοι για gaming. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πλέον περισσότεροι συνεργάτες βλέπουμε τις δυνατότητές τους και ανυπομονούν να τους διαδώσουν σε ακόμη πιο πολλούς gamers".

 

 

 

Razer-Mechanical-Switches-980x500.jpg.b7dceb82da6eddcc3316dd0a4423c51b.jpg

 

 

 

 

Σύμφωνα με την εταιρία, οι διακόπτες θα αναγράφονται στα specs των πληκτρολογίων των συνεργατών της και τα πρώτα μοντέλα αναμένονται από φέτος.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Cherry mx, άντε και οι romer g της logitech. Γενικά πολύ μέτριοι οι διακόπτες της Razer. Δεν ξέρω εαν θα πήγαινα σε αυτούς όταν υπάρχουν καλύτερες επιλογές!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now