MetallicGR

Τα σημαντικότερα trailers της E3 2018: Μέρος 1ο

Recommended Posts

Η E3 ανοίγει τις πύλες της και τα πρώτα trailers των developers ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

 

 

 

Στην έκθεση όπως κάθε χρόνο οι δημιουργοί παιχνιδιών αποκαλύπτουν τα επερχόμενα παιχνίδια τους, ανακοινώνουν προσθήκες και έξτρα υλικό για τα υπάρχοντα παιχνίδια τους και ενημερώνουν τους fans για μελλοντικά projects που θα βγουν έναν χρόνο μετά. Φέτος όλες οι μεγάλες εταιρίες παρουσίασαν πλήθος παιχνιδιών και teasers και σε αυτή τη λίστα θα τα δούμε περιληπτικά μέσα από τα σημαντικότερα trailers που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

 

 

 

E3-Hed2-796x416.jpg.f6c36fcd67fc548115368b6040909f5b.jpg

 

 

 

Αρχικά έχουμε τη Bethesda, η οποία ετοιμάζει ένα sequel για το DOOM, ονόματι DOOM Eternal, το Rage 2 το οποίο θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2019, το Wolfenstein Youngblood και τέλος τα Elder Scrolls 6 και Fallout 76.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σειρά της Microsoft και των δικών της τίτλων. Εδώ έχουμε τα Forza Horizon 4 και Halo Infinite που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον ενώ τα Gear of War 5, Crackdown 3 και Kingdom Hearts 3 έκλεισαν την παρουσίαση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημαντικό ήταν και το trailer του Cyberpunk 2077 της CD Project Red εδώ όπου βλέπουμε να γίνονται σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον ενώ το gameplay αναμένεται το ίδιο εντυπωσιακό με τη σειρά Witcher. Στη πορεία η EA έδειξε πλήθος από επερχόμενους τίτλους όπως το FIFA 19, το multiplayer κομμάτι του Battlefield V και το Anthem το οποίο αποτελεί τίτλο της BioWare που αφήνει πίσω της για λίγο της σειρά Mass Effect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ενδιαφέροντα, νέα games, με ατό που ξεχωρίζει για μένα να ειναι το επόμενο Elder Scrolls. Επίσης επιτέλους η Microsoft έκανε την σωστή κίνηση και αγόρασε δικά της Studio, και έτσι θα βλέπουμε exclusive titles για Xbox και Pc!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now