MetallicGR

Η Intel και επίσημα στις κάρτες γραφικών μέχρι το 2020

Recommended Posts

Δια στόματος Brian Krzanich, του τωρινού CEO της Intel επισημοποιούνται οι προθέσεις της εταιρίας να κυκλοφορήσει κάρτες γραφικών στα επόμενα δύο χρόνια.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια ενός event για αναλυτές την περασμένη εβδομάδα, ο CEO της Intel Brian Krzanich επισημοποίησε τα σχέδια της εταιρίας για την είσοδο στις κάρτες γραφικών, τόσο στο enterprise κομμάτι όσο και στο consumer. Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως θα δούμε την εν λόγω GPU κάποια στιγμή στην CES 2019, όμως οι πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για το 2020 με ένα λειτουργικό ίσως μοντέλο.

 

 

 

unnamed.jpg.be28e5eae6f5a9038505d3aeae6bb4ba.jpg

 

 

 

Τον Νοέμβριο η Intel έφερε στο πλήρωμά της τον Raja Koduri από το Radeon τμήμα της AMD και έκτοτε η εργάζεται στις νέες κάρτες γραφικών της Intel. Ο Αντιπρόεδρος του data center group τόνισε μάλιστα τα παραπάνω, πως η Intel ετοιμάζει λύσεις τόσο για το data center όσο και για το consumer, όπου το τελευταίο περιλαμβάνει από επαγγελματικές λύσεις μέχρι και προϊόντα για gaming.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αδύνατο αυτό που θες @gdp77

Αν θεωρητικά μαζέψουν καλούς engineers συνεχώς κάθε χρόνο, κλέψουνε μερικούς nVIDIAκηδες και AMDακηδες, και δώσουν πραγματικά καλό R&D budget, τότε εντός του 2025 ίσως έχουνε φτάσει να ανταγωνίζονται τις high end ( πιθανότατα όχι και τις flagship ) των nVIDIA και AMD ( με την AMD να έχω μια αμφιβολία γιατί βλέπω πολύ φθίνουσα πορεία και ίσως γίνει αυτή ο δεύτερος πόλος στις κάρτες γραφικών της μελλοντικής Intel )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now