MetallicGR

Rymek: Ένα Retro Μηχανικό Πληκτρολόγιο

Recommended Posts

Ένα νέο gadget έχει γίνει το αγαπημένο της ομάδας διαχείρισης της σελίδας του Indiegogo, ειδικά μετά την επιτυχημένη καμπάνια χρηματοδότησης.

 

 

 

Πρόκειται για το Rymek, ένα μηχανικό πληκτρολόγιο το οποίο έχει retro αέρα θυμίζοντας γραφομηχανή βγαλμένη από κάποιο φουτουριστικό παιχνίδι της Bethesda! Έχοντας συγκεντρώσει πάνω από $28.000 μέσα σε μερικά 24ωρα το συγκεκριμένο προϊόν θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στον Αύγουστο με τιμή $99 για όσους προτιμήσουν το early bid που τρέχει όσο γράφονται αυτές οι γραμμές.

 

 

 

gh7qxd58o4k7xdxlo7l8.jpg.a23eaa218f2619a4cffd528972b12b51.jpg

 

 

qg6bsamredvv10rytzrz.jpg.cad08651a9d4a06faeb61626ada11838.jpg

 

 

 

Στόχος του Rymek είναι να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία χρήσης όχι τόσο σε ένα desktop PC, αλλά περισσότερο για χρήση στο δρόμο στο tablet ή και το smartphone. Όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του, τα πιο πολλά μηχανικά πληκτρολόγια δίνουν έμφαση στις λειτουργίες παραβλέποντας άλλα σημαντικά συστατικά που οδηγούν στην επιτυχία. Ένα από αυτά είναι και η εμφάνιση, κάτι που το Rymek φαίνεται πως προσέλκυσε αρκετούς χρήστες τις τελευταίες ώρες. Θυμίζοντας παλιά γραφομηχανή, το πληκτρολόγιο διαθέτει σύγχρονη συνδεσιμότητα Bluetooth αλλά και USB για ενσύρματη χρήση, μηχανικούς διακόπτες Cherry MX Blue αλλά και οπίσθιο φωτισμό για απροβλημάτιστη λειτουργία ακόμα και σε ένα σκοτεινό χώρο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now