MetallicGR

H NVIDIA δωρίζει νέες TITAN V με 32GB HBM2 μνήμη!

Recommended Posts

Ο CEO της NVIDIA Jensen Huang αποκάλυψε στο Computer Vision and Pattern Recognition conference μια ειδική έκδοση της TITAN V η οποία θα δωριστεί σε AI Researchers.

 

 

 

Η TITAN V φέρει το προσωνύμιο CEO Edition και βασίζεται στον ίδιο πυρήνα GV100 της "απλής" TITAN V, όμως διαθέτει ορισμένες αλλαγές στο core config που την κάνει ελαφρώς καλύτερη σε επιδόσεις, ενώ έχει και 32GB HBM2 μνήμη σε αντίθεση με τα 12GB μνήμης της αρχικής υλοποίησης. Η κάρτα ονομάζεται TITAN V CEO Edition και θα υπάρχει σε λίγα κομμάτια ενώ όπως φαίνεται από τα δεδομένα που δίνονται για τον πυρήνα έχει ως βάση την TESLA V100 με τα 32GB HBM2 μνήμη και bandwidth 900GB/s, κάτι που θα έχει και η TITAN V CEO Edition.

 

 

 

Η NVIDIA θα δωρίσει μερικές από τις εν λόγω κάρτες με τον πλήρη πυρήνα της TESLA σε AI Reasearchers. Ο πλήρης πυρήνας αποτελείται από 128 ROPs και 6MB L2 Cache αλλά και 125 TFLOPS που πηγάζουν από τους πυρήνες Tensor που προορίζονται για Deep Learning workloads. Για την ώρα υπάρχουν ενδείξεις ότι η GPU θα κυκλοφορήσει σε μικρό αριθμό, εάν όχι καθόλου όπως προδίδει και η ονομασία της.

 

 

 

 

 

a-nvidia-ceo-jensen-huang-cvpr-lead_678x452.jpg.b52214b0c8815d7ff6b5abc2afebc3bf.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now