MetallicGR

Κρυπτο-τουρισμός: Το νέο trend της εποχής

Recommended Posts

Μπορεί όλοι να νομίζουν πως τα κρυπτονομίσματα έχουν "πεθάνει", όμως όποιος ασχολείται μπορεί να καταλάβει τη σημασία τους στον μοντέρνο κόσμο.

 

Τα κρυπτονομίσματα συνεχίζουν να βρίσκουν τρόπους για να γίνονται ελκυστικά στο πλατύ κοινό μέσω διάφορων υπηρεσιών που για αρκετούς αποτελεί και τρόπο ζωής, όπως αναφέρει και η πηγή. Το πιο πρόσφατο trend που έχει προσελκύσει αρκετούς μεγιστάνες των κρυπτονομισμάτων ονομάζεται κρυπτοτουρισμός που περιλαμβάνει από κρουαζιέρες μέχρι και ενοικιαζόμενα δωμάτια, όλα τους χρηματοδοτούμενα από κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, το Ethereum και αρκετά ακόμα.

 

Πρωτοστάτης στις εν λόγω υπηρεσίες είναι η Σκωτσέζικη CoinsBank που ειδικεύεται αρχικά στην παροχή wallet για τα κρυπτονομίσματα των πελατών της και πλέον, προσφέρει υπηρεσίες κρυπτοτουρισμού σε κρυπτο-εκατομμυριούχους (σσ. απ' ότι φαίνεται αυτός είναι ο όρος για όσους έχουν αρκετά χρήματα από κρυπτονομίσματα) και μια από αυτές που ετοιμάζει είναι μια κρουαζιέρα στην Μεσόγειο θάλασσα τον Σεπτέμβριο. Η CoinsBank προβλέπει ότι στην πολυτελή κρουαζιέρα θα παρευρεθούν περί τα 2300 άτομα και ήδη περισσότερα από τα μισά εισιτήρια έχουν πωληθεί.

 

Τέλος, αντίστοιχες κινήσεις αναμένεται να εμφανιστούν και σε πολλούς ακόμη τομείς όπως προβλέπουν αρκετοί ειδικοί του χώρου.

 

 

ship3-860x430.jpg.7db9f10d8c4fbeda81a2a42c60168507.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Στη Μεσόγειο ε; Δεν πιστεύω όρος για τη συμμετοχή στην κρουαζιέρα να είναι και η πληρωμή των εκτός πλοίου εξόδων, σε κρυπτονομίσματα, γιατί μάλλον σε Survivor θα μετατραπεί το ταξίδι...

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now