stavros

Νέος ψηφιακός μετρητής οσμής σώματος!

Recommended Posts

Το καλοκαίρι είναι στο peak του, όπως και η θερμοκρασίες. Ιδρώνεις με το παραμικρό και ευελπιστείς ότι τα αποσμητικά και αρωματικά που έχεις φορέσει κάνουν καλά τη δουλειά τους. Πολλές φορές αυτοελέγχεσαι προκειμένου να σιγουρευτείς ότι τυχόν δυσάρεστες οσμές προερχόμενες από το σώμα σου ή τα ρούχα σου δεν θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Τι γίνεται όμως όταν είσαι "μπουκωμένος" από τα κλιματιστικά, ή για οποιοδήποτε λόγο η μύτη σου έχει ήδη συνηθίσει στην οσμή του σώματός σου;

 


Το Tanita ES-100 της ομώνυμης εταιρείας έρχεται να λύσει το πρόβλημα. Το νέο gadget τσέπης που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιαπωνία είναι ένας ηλεκτρονικός μετρητής οσμής σώματος, ο οποίος σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς και να ελέγχεις το επίπεδο οσμής του σώματός σου. Δεν είναι όμως μόνο η κακοσμία, είναι και η υπερβολική χρήση αρωματικών (αποσμητικά/aftershave/αρώματα) η οποία και αυτή πολλές φορές είναι δυσάρεστη. Έτσι, το Tanita ES-100 είναι σε θέση να σου προτείνει να μειώσεις την ποσότητα του αρωματικού σε περίπτωση που το έχεις παρακάνει.

 

 

ES100_1.thumb.jpg.ee7808de1f2cf9b36f84a44dd7ff1162.jpg

 

 

Όπως αναφέρει ο κατασκευαστής του είναι αρκετά εύχρηστο. Το ανοίγεις, το πλησιάζεις στο σημείο του σώματος που επιθυμείς και σε μόλις 10 δευτερόλεπτα ξέρεις αν μυρίζεις "επικίνδυνα" και πόσο (επίπεδα 0 - 10) ή σου προτείνει να μειώσεις την ποσότητα αποσμητικού/aftershave/αρώματος που φοράς. Ο αισθητήρας που διαθέτει αντικαθίσταται πολύ εύκολα μετά τις 2.000 χρήσεις οι οποίες αποτελούν και το deadline του.

 

 

ES100_3.thumb.jpg.7be90e1980b30a1702f73d69f275a887.jpg

 

 

Το κόστος αυτού ανέρχεται στα $125 στην Ιαπωνία και περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο σχετικό site της εταιρείας. Το Google Translate είναι φίλος μας!

 

 

 

 

 

 

 

 Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now