MetallicGR

To Surface tablet θα επανακυκλοφορήσει σε "budget" έκδοση

Recommended Posts

Η entry level έκδοση του Surface της Microsoft διέρρευσε πριν από μερικές ημέρες και έχουμε ήδη μερικές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

 

 

Το Surface αποτελούσε την κορυφαία επιλογή που είχε κάποιος που ζητούσε ένα high end tablet από την Microsoft. Η επιτυχία της συγκεκριμένης αγοράς είναι ακόμη και σήμερα αμφιλεγόμενη αφού τα μεγάλα και πιο ισχυρά smartphones έχουν εκτοπίσει από τον χάρτη οποιοδήποτε tablet με σχετική ευκολία.

 

 

 

microsoft_surface_1.jpg.03038cfd74ee5579ccd6bd00c71c2d86.jpg

 

 

 

Προ λίγων ημερών όμως μάθαμε πως η Microsoft ετοιμάζει μια νέα έκδοση του Surface της, αυτή τη φορά στοχεύοντας την entry level αγορά, εκεί όπου υπάρχουν αρκετοί χρήστες που θα εκτιμήσουν και προτίθενται να αγοράσουν ένα tablet για οικιακή και όχι μόνο χρήση. Το "φθηνό" Surface θα βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα σε κάποιον Pentium Gold 4410Y ή 4415Y με χρονισμούς 1.5 και 1.6GHz ενώ θα ενσωματώνουν 4 threads, όντας θεμελιωδώς διπύρηνοι.

 

 

 

microsoft_surface_2.jpg.b1f42e63882c6335762f5b6e5bc90062.jpg

 

 

 

Όσον αφορά τις τιμές, λίγα έχουν γίνει γνωστά για την ώρα, όμως λέγεται ότι η τιμή εκκίνησης για το μοντέλο με τα 4GB RAM και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι τα $399.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία είναι να βλέπουμε μια πιο budget, εναλλακτική του συγκεκριμένου tablet, όμως έχω την υποψία ότι από θέμα απόδοσης θα αφίσει πολλούς δυσαρεστημένους, λόγω των απαιτητικών εφαρμογών στα windows(Αν και δεν απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now