MetallicGR

Πριν την ώρα τους διαρρέουν οι Z390 μητρικές της ASUS

Recommended Posts

Πριν από λίγες ώρες είχαμε μια από τις μεγαλύτερες διαρροές όσον αφορά τις επόμενες high end μητρικές της Intel με το Z390 chipset.

 

 

 

Οι εν λόγω μητρικές, όπως έχουμε δει από τα πολυάριθμα leaks θα φέρουν επίσημη υποστήριξη για τους επόμενους οκταπύρηνους επεξεργαστές για το LGA 1151 socket της Intel. Οι πληροφορίες που έχουμε για τα συνοδευτικά features των μητρικών είναι λίγα, όμως το νεότερο leak δείχνει πως η ASUS ετοιμάζει τουλάχιστον 19 μοντέλα βασισμένα στο εν λόγω socket, έχοντας προγραμματισμένη κυκλοφορία την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

 

 

 

Ανάμεσα στα μοντέλα βρίσκουμε όλες τις κλασικές της Maximus σειράς που φτάνει τον αριθμό 11 καθώς και τις STRIX παραλλαγές που έχουν ελαφρώς χαμηλότερη τιμή. Πιο απλά μοντέλα όπως αυτά της σειράς TUF αναμένεται να συνοδεύσουν το lineup φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των μητρικών στις 19. Επιπλέον, λέγεται πως με την υποστήριξη των νεότερων αλλά και των τωρινών επεξεργαστών Coffee Lake, το Z390 θα αντικαταστήσει εν τέλει το Z370 που μετράει λιγότερο από έναν χρόνο στην αγορά.

 

 

 

Μια Z370 μητρική της ASUS, ίσως το σχέδιο να δεχτεί ένα μικρό ρετούς προτού επανακυκλοφορήσει!

Dqnu9SN3WE5F11m5.thumb.jpg.997c694204301948a9fb86dd78083a2b.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now