MetallicGR

Η Ford χρησιμοποιεί εξωσκελετούς στους εργαζόμενούς της

Recommended Posts

Η γραμμή παραγωγής της Ford χρησιμοποιεί εδώ και καιρό τους εξωσκελετούς EksoVest στους εργαζόμενους βοηθώντας τους να κρατήσουν βαριά αντικείμενα.

 

 

 

Μετά την δοκιμαστική περίοδο σε δύο γραμμές παραγωγής του Michigan, η Ford έχει προμηθεύσει με εξωσκελετούς άλλα 15 εργοστάσια σε επτά συνολικά χώρες ανά τον κόσμο. Σχεδιασμένα από την Ekso Bionics, τα νέα wearables που χρησιμοποιούν στη Ford βοηθούν τους εργαζόμενους να σηκώσουν βαριά αντικείμενα μειώνοντας έτσι την κόπωση των υπαλλήλων, μιας και κατά τον Bruce Hettle, αντιπρόεδρο της Ford "η συναρμολόγηση αυτοκινήτων είναι μια δύσκολη δουλειά".

 

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εξωσκελετοί μπορούν να συγκρατήσουν βάρος έως 7 κιλών ανά χέρι δίνοντας μια σημαντική χείρα βοηθείας (pun intended) βελτιώνοντας έτσι την συναρμολόγηση των αυτοκινήτων. Η Ekso Bionics από την άλλη είναι βέβαιη πως στο άμεσο μέλλον θα δούμε εξωσκελετούς να εφαρμόζονται σε περισσότερους τομείς της βιομηχανίας, αποτελώντας παράλληλα ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης φροντίζοντας και για την ασφάλεια των υπαλλήλων.

 

 

 

ford-exoskeleton_2a-700x467-c.jpg.e4f76c6d647396fe0eaa433d2ddb374d.jpg

 

 

ford-exoskeleton_3-700x467-c.jpg.f9e84eefc1e6648ba261ca4a9a51df05.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now