MetallicGR

Έναν μήνα πιο αργά θα κυκλοφορήσει το Battlefield V

Recommended Posts

Η DICE ενημέρωσε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει εν τέλει στις 20 Νοεμβρίου, έναν μήνα αργότερα από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του.

 

 

Ο Oskar Gabrielson, Γενικός Διευθυντής της EA DICE επιβεβαίωσε πως το επερχόμενο FPS Shooter Battlefield V θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου και όχι στις 18 Οκτωβρίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Σε blog post του αναφέρει μερικούς από τους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση. Αρχικά, με την Open Beta να έρχεται στις 6 Σεπτεμβρίου η DICE θα έχει στα χέρια της περισσότερο χρόνο να βελτιστοποιήσει το παιχνίδι παραδίδοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης του Β' παγκοσμίου πολέμου στα monitor μας.

 

 

Ένας ακόμη λόγος ίσως είναι οι νέες NVIDIA RTX κάρτες και το ray tracing support που θα φέρουν στο παιχνίδι, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την εταιρία, ούτε και από το blog post του Gabrielson. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας θα έχει πλέον έναν μήνα διαφορά από τον μεγάλο αντίπαλο του franchise, το Call of Duty, ενώ άλλοι μεγάλοι τίτλοι όπως το Red Dead Redemption 2 θα διατεθεί και αυτό λίγες μέρες πριν από το Battlefield.

 

 

Screen_Shot_2018_05_24_at_9_48.41_AM.0.jpg.732a57bf1f3f4d0e516f9dd0860d9bed.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now