MetallicGR

Google Pixel 3: Αναμένεται τον Οκτώβριο

Recommended Posts

Το high end, Nexus-like smartphone της εταιρίας ενδέχεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

 

 

Εκτός από τις πληροφορίες του Bloomberg, η συσκευή της Google έχει κάνει την εμφάνισή της και σε άλλα μέσα του διαδικτύου. Πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκε σε ένα unboxing video στο YouTube το οποίο όχι μόνο αναφέρεται στα περιεχόμενα της συσκευασίας αλλά μας δείχνει το τηλέφωνο από κάθε σχεδόν γωνία.

 

 

Το Pixel 3 θα έρχεται σε δύο εκδόσεις, την απλή και την XL με τις διαφορές τους να βρίσκονται φυσικά στο μέγεθος της οθόνης κάτι που θα επηρεάσει και το μέγεθος του τηλεφώνου. Επιπλέον, πολλά από τα specs έχουν γίνει γνωστά μέσα από τα πολυάριθμα leaks που κυκλοφορούν. Έτσι η οθόνη του Pixel 3 XL θα είναι ανάλυσης 2960x1440 pixels ενώ λέγεται ότι θα δούμε τον Snapdragon 845 σε κεντρικό ρόλο. Τέλος όπως όλα δείχνουν η προγραμματισμένη κυκλοφορία του αναμένεται στις 9 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

 

 

 

Pixel3XL-580x358.jpg.6d740698416c806a460e609904e8c608.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Death to the notch! Δυστυχώς δεν είναι nexus like τα pixel και γι'αυτό έχω ακόμα το nexus 5x. Αν βγει διάδοχος του Nokia 7 plus σχεδόν ίδιο αλλά με καλύτερη camera, ας τραβάνε τα καλώδιά τους τα pixel όσο θέλουν και να φοράνε το στέμα του βασιλιά των smartphone. Α και death to the notch!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now