MetallicGR

Η νέα ηλεκτρική Mercedes 'απειλεί' την Tesla!

Recommended Posts

Σήμερα αναμένεται η αποκάλυψη του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Mercedes, το οποίο θα είναι τύπου SUV και θα έχει ισχύ 407 ίππων.

 

 

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί σήμερα στη Σουηδία σε event που διοργανώνει η γερμανική εταιρία. Το Mercedes EDQ θα είναι πλήρως ηλεκτρικό και θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 407 ίππων ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 70kWh δίνοντάς του περίπου 500 χιλιόμετρα αυτονομίας. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες όσον αφορά την φόρτιση του αναφέρουν πως θα μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο από μια τυπική πρίζα είτε μέσω ταχυφορτιστή.

 

 

Αναλυτές πιστεύουν πως η Mercedes θα γίνει από τις πρώτες ανταγωνίστριες της αμερικάνικης Tesla στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με την τελευταία να διαθέτει ήδη αρκετά σημαντικά οχήματα στη φαρέτρα της. Σημειώνεται ότι στο άμεσο μέλλον στα μοντέλα της Tesla θα προστεθεί τόσο το ισχυρό Roadster της αλλά και ένα ηλεκτροκίνητο φορτηγό. Επιπλέον, κατά το 2020 η Tesla όπως όλα δείχνουν θα ετοιμάσει και αυτή ένα SUV και οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρονται στο Model Y.

 

 

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Mercedes. Σημειώνεται ότι δεν είναι το EDQ.

generation-eg-header.jpg.275741abe70303a1bd2eacf5006f0afa.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

παντως ενα roadster που εχει παρουσιασει φετος η τεσλα εχει 1,9 0-100 και 4,0 0-200.:hehe: δε ξερω τι ακριβως θα χτυπησει η μερκ και σε ποια κατηγορια. ακομα και στα suv δυσκολο το βλεπω, απο πλευρας επιδοσεων.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now