MetallicGR

Beam: Μια casual τσάντα με ηλιακό panel!

Recommended Posts

Πως θα σας φαινόταν να είχατε μια ευρύχωρη τσάντα για να μεταφέρετε όλα σας τα πράγματα η οποία όμως θα μπορεί να φορτίσει και τις συσκευές σας on the go;

 

 

 

Η Kingsons Prime πιστεύει πως το concept της τσάντας με ενσωματωμένο ηλιακό panel είναι το μέλλον και ειδικά στη χώρα μας θα μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε πλήρως φορτίζοντας τις συσκευές μας. Το project βρέθηκε στο Kickstarter και έχει ήδη συγκεντρώσει τον στόχο των $5.000. Σύμφωνα με τα στατιστικά της εταιρίας αρκετός κόσμος φοβάται το ενδεχόμενο της χαμηλής μπαταρίας σε κάποια από τις συσκευές του και πάνω από τους μισούς που 'ξεμένουν' ψάχνουν με κάποιον άλλο τρόπο για να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους.

 

 

Beam-Solar-Everyday-Backpack.jpg.b504a252e5966afa0c67ca571304368a.jpg

 

 

 

Στην παρουσίαση του Kickstarter η εταιρία αναφέρει τον χρόνο που απαιτείται για τη πλήρη φόρτιση αρκετών συσκευών της όπως το iPhone X και το Mi Mix 2S της Xiaomi και οι χρόνοι δείχνουν αρκετά εντυπωσιακοί λαμβάνοντας υπόψιν ότι εκμεταλλευόμαστε μόνο τον ήλιο. Μια τέτοια τσάντα θα σας κοστίσει περί τα $99 στο early bid της εταιρίας και η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τον Νοέμβριο.

 

 

Charging-specifications-for-solar-backpack-e1535970901630.jpg.3a248d53a7bcc3210eb7518644911206.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now