MetallicGR

Υψηλές πωλήσεις αναμένει η Apple με τα νέα iPhone

Recommended Posts

Η εταιρία ξεκινά την παγκόσμια διάθεση των smartphones την επόμενη εβδομάδα και ήδη ετοιμάζει τη γραμμή παραγωγής της για να αποφύγει πιθανά bottlenecks.

 

 

Τα τρία iPhone που αποκάλυψε η Apple βγαίνουν στην αγορά αρκετά σύντομα και η Apple θέλει να παρέχει αρκετά κομμάτια διαθέσιμα μιας και όπως είδαμε από την παρουσίαση, τα νέα iPhones θα κάνουν το ταχύτερο rollout από ποτέ. Πληροφορίες μάλιστα από την Foxconn αναφέρουν πως η Apple έχει θέσει στόχο τις 300.000 συσκευές ανά μέρα και αναφερόμαστε στο iPhone XR, το handset που αναμένεται να πουλήσει περισσότερο σε αυτή τη γενιά. Άλλες πηγές από την βιομηχανία πιστεύουν πως οι πωλήσεις όλων των iPhone φέτος θα ξεπεράσουν τις 85 εκατομμύρια μονάδες.

 

 

Σχετικά με τις γραμμές παραγωγής της Foxconn αναφέρεται πως θα υπάρχουν συνολικά 32.000 άνθρωποι που θα δουλεύουν μέχρι και 19 ώρες ημερησίως για την κατασκευή του νέου iPhone της Apple. Η περιοχή μάλιστα χαρακτηρίζεται και ως "Η πόλη των iPhone" μιας και εκεί κατασκευάζονται σε μεγάλο βαθμό ή και εξ' ολοκλήρου οι συσκευές της Apple.

 

 

article-630x354.096d66d7.jpg.4140ee0e75f3acfd3a4893c5bf10ee3c.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now