MetallicGR

MATE X: Ίσως το φθηνότερο αναδιπλούμενο e-ποδήλατο!

Recommended Posts

Το MATE X είναι το όνειρο δύο ανθρώπων που γίνεται πραγματικότητα μέσα από το Indiegogo.

 

 

Οι πρώτες γραμμές αναφέρουν πως το MATE X είναι το πιο κούλ ηλεκτρικό ποδήλατο που υπάρχει και είναι σχεδιασμένο στη Δανία, στην πόλη που το ποδήλατο θεωρείται βασικό στοιχείο της καθημερινότητας. Το προϊόν υπάρχει από το 2016 όμως οι δημιουργοί του επιθυμούν να γίνει ακόμη πιο γνωστό και εκτός των Ευρωπαϊκών συνόρων.

 

 

Το ποδήλατο πέρα από ηλεκτρικό είναι και αναδιπλούμενο και έτσι μπορεί να μεταφερθεί εύκολα τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς της πόλης, κάνοντάς το σύμμαχο στη καθημερινότητα. Στα specs του βρίσκουμε υποσυστήματα γνωστών κατασκευαστών όπως της Shimano στον τομέα του συστήματος των ταχυτήτων που συνυπάρχει με την ηλεκτρική φύση του. Στο τιμόνι βρίσκουμε και μια σχετική οθόνη που περιλαμβάνει πληροφορίες όπως για τη μπαταρία αλλά και την ταχύτητα που κινείται δίνοντας έτσι πλήρη εικόνα στον αναβάτη.

 

 

Τα specs του μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο όταν προσθέσουμε και τα extras που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος για το MATE X του. Από λασπωτήρες και έγχρωμη οθόνη μέχρι επιπλέον rack για τοποθέτηση μικρών αποσκευών και υδραυλικά φρένα, όλα είναι διαθέσιμα και στο MATE X με κάποιο αντίτιμο. Και ακούγοντας αυτά σίγουρα θα σκέφτεστε την τιμή που θα πωλείται ηλεκτρικό ποδήλατο. Η αρχική του έκδοση που περιλαμβάνει μοτέρ 250W θα κοστίζει $799 προ μεταφορικών, 64% χαμηλότερα από την αρχική τιμή που θα το δούμε στο μέλλον. Υπάρχει και μια ισχυρότερη έκδοση με μοτέρ 750W η οποία θα κοστίζει $999 προ μεταφορικών. Σημειώνεται ότι το project έχει συλλέξει μέχρι στιγμής πάνω από 9 εκατομμύρια Ευρώ και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα projects του 2018.

 

 

q1ncmhqam7eu3ckomhry.png.83a021e1e636ee18dcddcd1c61f5aff4.png

 

 

pj6ewgdr79pssupb4caj.png.9c0b0baee43de56feb088c8a57cc6992.png

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, stavros said:

Προσοχή στο θέμα επιβράδυνσης (φρένα, ελαστικά, κλπ).

Καλά εννοείται, αλλάζει αρκετά το βάρος και ο τρόπος οδήγησης. Δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση για το kit. Σκεφτόμουν να μην το πειράξω και να λέω λίγο στον εαυτό μου "αντε ρε φλώρε αμέσως κουράστηκες και θες βοήθεια, κάνε λίγο ποδήλατο, θα έχεις αντοχή, υγεία και καλύτερα γεράματα." Αλλά όταν βλέπω κάτι ανηφόρες στις περιοχές που κυκλοφορώ (Παγκράτι, Βύρωνα, Μετς κλπ) που είναι σαν πλάνο από την ταινία Inception θυμάμαι ότι υπάρχουν kit μετατροπής. :P

inception.thumb.png.052ba109163e37a2584729e5a987462e.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now