MetallicGR

Volta XL: To Μόνο καλώδιο που χρειάζεσαι

Recommended Posts

Ένα καλώδιο με ενισχυμένη σχεδίαση που λειτουργεί σε κάθε φορητή συσκευή της αγοράς, χωρίς την ανάγκη για χρήση διαφορετικού καλωδίου κάθε φορά.

 

 

Το Volta XL είναι ένα φαινομενικά τυπικό καλώδιο, όμως σημαντικά διαφορετικό από αυτά που κυκλοφορούν. Η εταιρία που το δημιούργησε αναφέρει πως το καλώδιο είναι το μοναδικό που χρειάζεστε για να φορτίσετε κάθε συσκευή λύνοντας έτσι τα προβλήματα των πολλών καλωδίων. Είναι συμβατό τόσο με MacBook όσο και με micro USB συσκευές αλλά και Type-C συσκευές χάρη στους μαγνητικούς αντάπτορες που διαθέτει και συνδέονται επάνω στο βασικό σώμα της συσκευής.

 

 

jzdpcwclx9p9pxnwdxhk.jpg.ad3d08829f22541ac74f7f2300a94050.jpg

 

 

 

Εκτός από αυτό διαθέτει και LED με ένδειξη φόρτισης ή σύνδεσης, κάτι χρήσιμο εάν η συσκευή που συνδέουμε δεν παρέχει αυτή τη λειτουργία. Υποστηρίζει και Fast Charging συμβατών συσκευών ενώ έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσει τις συσκευές με έως και 87W που αρκεί τόσο για smartphones όσο και για ένα 15 ιντσών MacBook Pro.

 

 

Τέλος η τιμή του ανέρχεται στα 51 περίπου Ευρώ για την έκδοση που περιλαμβάνει και τους τρεις αντάπτορες για χρήση με όλες τις συσκευές της αγοράς.

 

 

 

Asset_6.jpg.f79b86eb705b25971fc494b0401b9a6f.jpg

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now