MetallicGR

Από τις 5 Οκτωβρίου θα διατίθενται οι RTX 2080 Ti

Recommended Posts

Υπάρχουν αρκετοί που προ-παράγγειλαν τις κάρτες τους αλλά δεν τις έχουν λάβει και όπως φαίνεται η NVIDIA θα καθυστερήσει λίγο ακόμα τη διάθεση.

 

 

Η αρχική ημερομηνία αναφερόταν στις 20 Σεπτεμβρίου όμως αργότερα εκπρόσωποι της εταιρίας δήλωσαν πως οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν για τις κάρτες τους μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου. Τώρα, μια νέα ημερομηνία ήρθε στο inbox όσων πραγματοποίησαν τις προ-παραγγελίες λίγες εβδομάδες πριν που λέει πως η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από τις 5 Οκτωβρίου.

 

 

Το email αναφέρεται στην Αμερικανική αγορά, όμως και αυτή της Ευρώπης θα δει αντίστοιχη καθυστέρηση. Στη Γερμανία θα υπάρξει αντίστοιχη καθυστέρηση κάτι που σημαίνει πως και άλλες περιοχές της Ευρώπης θα λάβουν λίγο αργότερα τις κάρτες τους, αφού πολλά καταστήματα προμηθεύονται τις GPUs τους από τις Βόρειες χώρες όπως τη Γερμανία και την Ολλανδία, κυρίως λόγω των συνδέσεων που έχουν με τα λιμάνια.

 

 

Η 2080 Ti θα είναι η κορυφαία της NVIDIA για την high end αγορά και θα έχει ένα από τα μεγαλύτερα dies του lineup. Σημειώνεται ότι λόγω αυτού η δυσκολία στην παραγωγή και το αυξημένο κόστος του die ίσως θα πρέπει να συνυπολογιστούν στην καθυστέρηση που παρατηρείται.

 

 

75h68wI4AFqDki0D.jpg.d5717c904f5cfd1c7c2d45f6f79e1a07.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now