MetallicGR

Το Warcraft III επανέρχεται σε 4K remaster!

Recommended Posts

Η Blizzard ανακοίνωσε το Warcraft III Reforged, μια remastered εκδοχή ενός από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής της εταιρίας.

 

 

Μπορεί η Blizzard να δημιούργησε σύγχυση στους fans μετά την αποκάλυψη του Diablo Immortal για φορητές συσκευές, όμως σίγουρα το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στο Warcraft III Reforged το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα γεγονότα από το Warcraft III: Reign of Chaos και το expansion The Frozen Throne προσφέροντας συνδυαστικά στους gamers 62 αποστολές και 40 ώρες gameplay με πάνω από 4 ώρες από remastered cutscenes!

 

 

Εκτός αυτών, φυσικά στο παιχνίδι θα έχουμε στη διάθεσή μας πάνω από 20 heroes και villains από το σύμπαν του Warcraft - και όλα αυτά με τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε την ανάλυση σε 4K και να απολαύσουμε μια 'μοντερνοποιημένη' εκδοχή του Warcraft III, που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2019.

 

 

 

big_wc3-reforged.jpg.b1af5fa00a0887d20d9bfd900ca7864e.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Γενικά η φετινή Blizzcom ήταν αρκετά χλιαρή. Πολύ μικρές ανακοινώσεις και τίποτα συναρπαστικό.Απλά επανακυκλοφορούν παλία παιχνίδια, για το οποία πιστεύω νοιάζονται κυρίως οι die-hard fans.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό όπως και για πολλά remasterd παιχνίδια, αλλά σίγουρα αξίζει για κάποιους και ίσως το τιμήσω και εγώ. Το diablo στο κινητό όμως πολύ πιο δύσκολα, ειδικά αν είναι παιχνίδι φτιαγμένο γύρω από το να ξοδεύεις λεφτά.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now