MetallicGR

Αναδιπλούμενο smartphone και από τη Huawei

Recommended Posts

Φωτογραφία του βγαίνει στο διαδίκτυο και δείχνει τη συσκευή με ανοικτή και κλειστή την οθόνη του.

 

 

Μετά τη Samsung που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες με την αποκάλυψη της δικής της πρότασης στην αγορά των αναδιπλούμενων τηλεφώνων, έρχεται η Huawei να μας δείξει την δική της μέσα από ανεπίσημες φωτογραφίες που διέρρευσαν. Οι δύο εταιρίες έχουν βλέψεις μάλιστα να παρουσιάσουν τις συσκευές τους την ίδια χρονική περίοδο, δηλαδή κάποια στιγμή το 2019.

 

 

Την οθόνη του Huawei την επιμελείται η BOE και σε αντίθεση με τις 7 ίντσες του Samsung που είδαμε νωρίτερα, αυτή έχει διαγώνιο 8 ίντσες προσφέροντας άφθονη εικόνα όταν το τηλέφωνο είναι 'ανοικτό'. Όταν αναδιπλωθεί, η οθόνη του γίνεται 5 ίντσες και αρκετά βολική για καθημερινή χρήση, ακόμη και εν κινήσει. Το μόνο αρνητικό που είδαμε τόσο στο Samsung, όσο και εδώ είναι πιθανώς το πάχος αυτών των συσκευών και η φωτογραφία της Huawei αποφεύγει να μας δείξει αυτή τη πτυχή του.

 

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν έχουν γίνει γνωστά για την ώρα, όμως πηγές μιλούν για ύπαρξη 5G modem στο εσωτερικό, κάτι που δεν ανέφερε η Samsung στην ανακοίνωση του δικού της.

 

 

 

 

2018-11-21-image-2.thumb.jpg.8d282957f810ec1f05d6ff3cc50a2276.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now