MetallicGR

Η AMD Navi 10 θα κληθεί να αντιμετωπίσει την RTX 2080

Recommended Posts

Κατά το δεύτερο μισό του 2019 αναμένεται η νέα πρόταση της AMD, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια η CEO της εταιρίας Lisa Su.

 

 

Οι πληροφορίες έρχονται από το γνωστό chiphell το οποίο επικαλείται διάφορες πηγές από τη βιομηχανία, ενώ οι αρχικές δηλώσεις προέρχονται από την CEO που είχε αναφέρει αρκετά πρόσφατα πως η AMD θα ανταγωνιστεί την Turing αρχιτεκτονική της NVIDIA κατά το δεύτερο μισό του έτους. Η ονομασία της GPU είναι ακόμη άγνωστη, όμως γνωρίζουμε πως η αρχιτεκτονική θα ονομάζεται Navi και πιθανόν η ονομασία του πυρήνα θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή με τα προηγούμενα προϊόντα, (Navi 10).

 

Φυσικά η ακαιρεότητα των πληροφοριών δεν είναι δεδομένη μιας και το Chiphell έχει υπάρξει τόσο αξιόπιστο όσο και αναξιόπιστο. Όμως τα λεγόμενα της CEO της εταιρίας είναι αρκετά υποσχόμενα και είναι πολύ πιθανό να βγουν αληθινά, φέρνοντας έτσι την AMD σε πλεονεκτική θέση όχι μόνο στην αγορά των CPU που διαπρέπει αυτή τη στιγμή, αλλά και στον κόσμο των GPU, που για την ώρα διατηρεί μια παθητική στάση απέναντι στον ανταγωνισμό.

 

 

 

Radeon_Card.jpg.d6d65b3dcaf4f9ea0fad36c2cda7e8f0.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Τα 250 είναι όντως μια πολύ απίθανη τιμή, όμως πραγματικά θα ήθελα να δουμε από την Amd  κάτι ανταγωνιστικό και στον τομέα των γραφικών. Αλλά το θέμα είναι ότι θα πρέπει να έχει την αντίστοιχη αποδοχή που είχαν και οι Ryzen.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now