MetallicGR

Το Razer Chroma 'μπαίνει' και στα αυτοκίνητα

Recommended Posts

Με την ευκαιρία της CES 2019, ο CEO της Razer Min-Liang Tan επισημοποίησε την συνεργασία της εταιρίας με το Κινέζικο startup Leapmotor για να φέρει πλούσιο φωτισμό στα αυτοκίνητά της.

 

 

Η Leapmotor είναι μια νέα εταιρία στον χώρο της αυτοκίνησης και πριν από λίγες ώρες το όνομά της έφτασε στ' αφτιά αρκετών ανθρώπων χάρη στην Razer και την συνεργασία που επισύναψαν οι δύο εταιρίες. Μιας και το RGB trend έχει επεκταθεί σε σχεδόν κάθε σημείο του PC μας η Razer σκέφτηκε να το επεκτείνει και σε άλλους τομείς και η Κινέζικη startup εταιρία Leapmotor αποτέλεσε μια καλή αφορμή για αυτό το σχέδιο. Η εταιρία επιθυμεί να παράξει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και με τη βοήθεια της Razer θα τοποθετήσει στο εσωτερικό Chroma φωτισμό, ελεγχόμενο μέσα από το cockpit του οχήματος.

 

 

Το Chroma της Razer αποτελεί ουσιαστικά μια πλατφόρμα - και ένα σύστημα LED - για την παραμετροποίηση τους που βρίσκεται σε αρκετά προϊόντα της Razer και μέσα από το ομώνυμο πρόγραμμα επιτρέπεται η ρύθμιση του φωτισμού κατά τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Αστειευόμενος μάλιστα, ο CEO της εταιρίας ανέφερε στο Instagram πως: "Συγγνώμη, δε θα έχει giveaway αυτού του προϊόντος, ακόμα!".

 

 

 

razer-chroma-car.jpg.c1c07680e3291d1d181200b459d7a316.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now