MetallicGR

ΑΙ στο νέο gaming monitor της MSI!

Recommended Posts

Πέρα από τα ταχύτατα RTX ready φορητά συστήματά της η MSI παρουσίασε και μια ιδιαίτερη οθόνη στην φετινή CES 2019.

 

 

Το όνομα αυτής Optrix MPG341CQR και ήδη συγκέντρωσε μερικά βραβεία καινοτομίας από την επιτροπή της έκθεσης για τα χαρακτηριστικά της. Πρόκειται για ένα monitor 34 ιντσών με ανάλυση 3440x1440 pixels και ρυθμό ανανέωσης 144Hz με 1ms χρόνο απόκρισης, στοιχεία που δείχνουν πως προορίζεται για enthusiast gamers που θέλουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Το κυρτό panel είναι τεχνολογίας VA και κάτω από αυτό, στο πλαίσιο της οθόνης βλέπουμε την ύπαρξη μιας RGB γραμμής.

 

 

Κατά τα λοιπά, η οθόνη είναι σχεδιασμένη για streaming και content creation αφού εκτός από αυτά έχει και ειδικό mount για κάμερες ενώ πηγές αναφέρουν πως θα μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι και DSLR κάμερες στο ίδιο σημείο. Το σημαντικότερο ίσως χαρακτηριστικό είναι η ύπαρξη ενός ΑΙ ψηφιακού βοηθού που θα βοηθάει τον χρήστη στην αλλαγή των ρυθμίσεων της οθόνης χωρίς να χρειαστεί να ακουμπήσει τα πλήκτρα ελέγχου της.

 

 

Εκτός από αυτό το μοντέλο, η MSI στην ίδια διαγώνιο ετοιμάζει επίσης και την Prestige PS341WU η οποία θα έχει ανάλυση 5120x2160 pixels και θα διαθέτει ένα Nano IPS panel με προτεινόμενη τιμή $1799 δολάρια. Η Optrix MPG341CQR που τιμήθηκε με το βραβείο καινοτομίας CES 2019 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι (Ιούνιο ή Ιούλιο) με προτεινόμενη τιμή $899.

 

 

 

2019-ces-7.jpg.14007ef0c0b17bb101cbfebd50d8ef80.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now