MetallicGR

Το ρομπότ της VAVA κρατάει συντροφιά στα κατοικίδιά σας

Recommended Posts

Ένα gadget για το smart home μπορεί να κρατήσει απασχολημένο το κατοικίδιό σας όσο εσείς βρίσκεστε εκτός του σπιτιού.

 

 

Ο λόγος για το Mobile pet cam, το ρομπότ με το περίεργο όνομα που μπορεί να γίνει δικό σας προς $299 όταν γίνει επίσημα διαθέσιμο ή με $149 μέσα από τη πλατφόρμα του Indiegogo κάνοντας το σχετικό preorder. Το ρομπότ εφοδιάζεται με μια κάμερα 1080p/30FPS και πέρα από αυτή έχει όλα τα μέσα για να κρατήσει συντροφιά στο κατοικίδιο με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα για τους κατόχους γάτας, υπάρχει ένας βραχίονας με ένα φτερό που κινεί την περιέργειά της, ενώ για τους σκύλους πέρα από το παιχνίδι υπάρχει και ένα συρτάρι στο οποίο 'πέφτουν' μικρές λιχουδιές.

 

Μέσω της εφαρμογής που διατίθεται μαζί ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να δει την κατάσταση του σπιτιού του και φυσικά του κατοικιδίου, ενώ μπορούμε να ρυθμίσουμε την αποστολή ειδοποίησης όταν για παράδειγμα ο σκύλος μας γαβγίζει για αρκετή ώρα. Το ρομπότ τρέχει με μια μπαταρία 5.000mAh και θα χρειαστεί 8 ώρες μέχρι να σας ζητήσει να το φορτίσετε, που αρκεί για τις πιο πολλές περιπτώσεις.

 

Τέλος η VAVA έχει λανσάρει και στο παρελθόν αρκετές επιτυχημένες καμπάνιες τόσο στο Indiegogo όσο και στο Kickstarter και το Mobile pet cam δείχνει να είναι αρκετά ενδιαφέρον, ειδικά για όσους μένουν μόνοι τους και δεν έχουν κάποιον να προσέξει τους τετράποδους φίλους του.

 

 

vava-mobile-pet-cam-robot-designboom-1.jpg.3422ca4f372c33fe91415d8e05025e22.jpg

 

 

vava-mobile-pet-cam-robot-designboom-4.jpg.9ba996d0c7e358f51a9832358f64e412.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now