MetallicGR

'Μακριά' Οι custom Υλοποιήσεις της AMD Radeon VII

Recommended Posts

Όσοι θέλουν μια Radeon VII απεγνωσμένα όμως δε θέλουν να πιάσουν την reference GPU στα χέρια τους, τότε η AMD έχει κακά νέα.

 

 

Η Radeon VII είναι αναμφίβολα η ταχύτερη κάρτα γραφικών που έχει δείξει ποτέ η AMD και η πρώτη που κατασκευάζεται στα 7nm από την TSMC, φέρνοντας μαζί όλες τις βελτιώσεις που προκύπτουν από τη νέα λιθογραφία. Οι επιδόσεις της είναι αρκετά υψηλές και σύμφωνα με την εταιρία θα φτάνουν την RTX 2080 του ανταγωνισμού ενώ θα είναι κατά τουλάχιστον 20% ταχύτερη από την Vega 64 του τωρινού lineup. Αν και ορισμένα specs της παρερμηνεύτηκαν από αρκετά μέσα που αναπαρήγαγαν την είδηση της κυκλοφορίας, η GPU έχει ενδιαφέρον όμως η σημαντικότερη ερώτηση που τίθεται συχνά στην ανακοίνωση μιας νέας GPU είναι: "το πότε θα εμφανιστούν οι πρώτες custom εκδόσεις".

 

 

Τα πρώτα νέα για τις custom υλοποιήσεις της GPU έφτασαν στην επιφάνεια και σύμφωνα με γερμανικές πηγές οι συνεργάτες της AMD δε θα σχεδιάσουν κάποια τέτοια υλοποίηση οπότε θα δούμε μόνο το reference design στην αγορά, που είναι πρακτικά εφάμιλλο με την Frontier Edition που κυκλοφόρησε πέρυσι για την αγορά των επαγγελματιών. Η AMD διαθέτει ήδη ένα καλοφτιαγμένο PCB, εάν λάβουμε υπόψιν τις ομοιότητες που έχει με την Frontier, ενώ τα specs της είναι αρκετά εντυπωσιακά για κάποιον που θέλει να τρέξει ακόμη και 4K περιεχόμενο στο gaming PC του. Φυσικά custom waterblocks θα πρέπει να τα περιμένουμε, όμως και αυτό θα αργήσει, δεδομένου ότι η GPU θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον προσεχή Φεβρουάριο.

 

 

 

AMD-Radeon-VII-2--1-pcgh.jpg.4b41170ab0327488175ae1e60fce90d1.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now