MetallicGR

Το PC παραμένει δημοφιλές στον κύκλο των game developers

Recommended Posts

Έρευνα από το Game Developers Conference που θα λάβει χώρα σε έναν μήνα στο Σαν Φρανσίσκο δείχνει μερικά ενδιαφέροντα insights για την αγορά του gaming.

 

Αν και το PDF της έρευνας διαθέτει αρκετά περισσότερες πληροφορίες, σκοπός αυτού του άρθρου είναι να μείνουμε στα πιο σημαντικά, που αφορούν κυρίως την πλατφόρμα του PC.

 

Ανάμεσα στα charts βλέπουμε ένα που αναφέρεται στις πλατφόρμες που επιλέγουν οι game developers για την ανάπτυξη των παιχνιδιών τους, εκεί όπου το PC παραμένει σταθερή επιλογή κερδίζοντας το 66% των devs που ερωτήθηκαν. Αρκετά σημαντικό είναι και το ποσοστό των mobile παιχνιδιών που αναπτύσσονται το τελευταίο διάστημα αφού η επιτυχία των battle royale τίτλων όπως το Fortnite και του PUPG έχουν αλλάξει αδιαμφισβήτητα το τοπίο στον χώρο κάτι που αναμένεται να συνεχίσει στο άμεσο μέλλον. Τη λίστα συμπληρώνουν μεταξύ άλλων και οι δημοφιλείς κονσόλες όπως το PlayStation 4 και το Xbox One.

 

Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι αρκετοί από τους developers αναπτύσσουν ήδη παιχνίδια για κονσόλες που δεν κυκλοφορούν στην αγορά, κάτι που κέντρισε αρκετά το ενδιαφέρον όσων γνωρίζουν πως ένα υποτιθέμενο PS5 και ένα νέο και ταχύτερο Xbox είναι πιο κοντά απ' ότι ίσως φανταζόμαστε, ενώ σύμφωνα με τα όσα λέγονται θα ενσωματώνουν ταχύτερους επεξεργαστές Ryzen και GPUs της AMD.

 

 

article-630x354.1b307464.jpg.18013bd857f9da0b6ee64d90ac396466.jpg

 

 

1680131940_gamingdevspc.jpg.0e65157c615364a97799b670d8c9b498.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now