MetallicGR

Apple: Αναμένονται εκπτώσεις τιμών στα νέα iPhone

Recommended Posts

Σε μειωμένες τιμές θα ξεκινήσουν να πωλούνται τα πιο πρόσφατα iPhone της Apple, μια κίνηση που θα ξεκινήσει από τη Κίνα.

 

Η Apple θέλοντας να αυξήσει τις χαμηλές πωλήσεις των νέων iPhone πραγματοποιεί τις πρώτες μειώσεις τιμών στην αγορά της Κίνας και 'βλέπει' άμεσα θετικότερα αποτελέσματα, σύμφωνα με πηγές του Macrumors. Τα τρία νέα iPhone XR, XS και XS Max είναι τα πιο πρόσφατα smartphones της Apple και το τελευταίο είναι ταυτόχρονα το πιο ακριβό που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρία, με τη μεγάλη του έκδοση των 512GB να κοστίζει αρκετά πάνω από τα 1200€ στην Ευρώπη.

 

Στοιχεία από μερικά Κινέζικα καταστήματα φανερώνουν σημαντική αύξηση των πωλήσεων μετά τη μείωση των τιμών της τάξης του 76% από τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα αυξημένες πωλήσεις παρουσίασε και το iPhone 8/Plus. Επιπλέον, αν και οι ανερχόμενες οικονομίες όπως της Ινδίας θα δουν 'πρώτες' τις μειώσεις, αυτές ενδέχεται να περάσουν και στην αγορά της Ευρώπης όπου και εδώ οι τιμές δείχνουν σημαντικά υψηλότερες από τον ανταγωνισμό σε αρκετές χώρες όπως την Αγγλία αλλά και την Ελλάδα. Οι μειώσεις τιμών φαίνεται πως προέρχονται από τα κεντρικά της Apple, αφού ο CEO Tim Cook ανέφερε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα πως η εταιρία θα επανεξετάσει τις τιμές των προϊόντων της σε ορισμένες περιοχές, σε επίπεδα ανάλογα με τις περσινές συσκευές της.

 

 

 

iphonexr-800x500.jpg.d08aebb5c0a8b53bdec9067c5bd056e2.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Καλά να πάθουν και αυτοί! Έχουμε χάσει εντελώς την έννοια του premium smartphone. Δεν ειναι λογικό κάποιος να δίνει εξοπραγματικά ποσά για μια συσκευή που μάλλον θα αλλάξει στα επόμενα 2 χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now