MetallicGR

Η Huawei θα δείξει το 5G αναδιπλούμενο smartphone στο MWC

Recommended Posts

Η έκθεση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη θα φέρει μεταξύ άλλων και αναδιπλούμενα τηλέφωνα από εταιρίες όπως την Huawei.

 

 

Μαζί με μερικές ακόμη εταιρίες της smartphone αγοράς η Huawei θα ανακοινώσει στο επερχόμενο Mobile World Congress 2019 το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone που μεταξύ άλλων θα φέρει και ένα 5G modem προς επίδειξη στην έκθεση. Το keynote της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή στις 24 Φεβρουαρίου και το βασικό μότο της σχετίζεται με τη συνδεσιμότητα, που πρέπει να έχει να κάνει με το 5G. Στο εσωτερικό το smartphone για το οποίο δεν έχουμε επίσημες φωτογραφίες ακόμη θα φέρει τον επεξεργαστή Kirin 990 με λιθογραφία 7nm που πρακτικά θα αντικαταστήσει τον τωρινό Kirin 980.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mobile World Congress θα γίνει φέτος 'στόχος' για αντίστοιχες τεχνολογίες και από άλλες εταιρίες του χώρου μεταξύ των οποίων η Samsung αλλά και η Xiaomi, που και οι δύο έχουν έτοιμα smartphones με αναδιπλούμενες οθόνες στις φαρέτρες τους. Το conference της Samsung δε θα πραγματοποιηθεί πρώτο, στις 20 Φεβρουαρίου πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό η Κορεάτικη εταιρία να κλέψει τις εντυπώσεις πιο γρήγορα με τη συσκευή της.

 

 

 

2019-02-01-image-8.jpg.000c323fb1311cf381be018406bac751.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

2019-02-01-image-7.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ωραία ιδέα στη θεωρία να διπλώνει-μαζεύει η οθόνη, αλλά πρακτικά δεν βλέπω λόγο ύπαρξης. Μέχρι να φτιαχτεί κάποιο app και γαμάτο use case τα κλασσικά smartphone είναι πολύ πιο εύχρηστα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now