MetallicGR

Δοκιμάστε παπούτσια με τη βοήθεια του Wanna Kicks AR app

Recommended Posts

Με τις AR δυνατότητες του smartphone μας μπορούμε πλέον να αγοράσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια προϊόντα από το διαδίκτυο.

 

 

Η εταιρία Wannaby ειδικεύεται στον τομέα των AR εφαρμογών και η πιο πρόσφατη είναι το Wanna Kicks με το οποίο μπορούμε να δοκιμάσουμε πλήθος παπουτσιών από μεγάλους σχεδιαστές με τη βοήθεια της κάμερας του κινητού μας. Πρακτικά η εφαρμογή κάνει blend το πραγματικό περιβάλλον με εικονικά 3D παπούτσια και έτσι μπορούμε να μάθουμε από την άνεση του σπιτιού μας εάν το συγκεκριμένο σχέδιο μας ταιριάζει. Στην εφαρμογή υπάρχουν διάφορες μάρκες όπως η NIKE, η Adidas, η Yeezy καθώς και η Vans και τα τρισδιάστατα μοντέλα "ακολουθούν" τον χρήστη ακόμη και αν ξεκινήσουμε να περπατάμε.

 

 

"Our mission is to break online shopping barriers" είπε ο CEO της Wannaby Sergey Arkhangelskiy και συνέχισε λέγοντας: "we believe that ar try-on can help customers to shop online and will wash away the difference between online and offline shopping. we see two major problems in the shoe market. online conversions are quite low, and returns are quite high, in comparison to traditional ‘brick-and-mortar’ shopping. the ability to try sneakers with your phone before buying online should shift conversions, engagement and returns".

 

 

Όπως επισημαίνει ο CEO της εταιρίας, η εφαρμογή επιθυμεί να μειώσει τις επιστροφές των προϊόντων που αγοράζονται online (και όχι μόνο) δίνοντας την ευκαιρία στον χρήστη να δει εάν το παπούτσι ταιριάζει με το στιλ του.

 

 

 

wanna-kicks-augmented-reality-app-try-on-sneakers-designboom-1.thumb.jpg.cfaad9baa856b59e45884817e3c699ec.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now