MetallicGR

Στο Indiegogo τα νέα ασύρματα ακουστικά της 'Advanced'

Recommended Posts

Σχεδιασμένα για εξαιρετική ποιότητα ήχου τα ακουστικά της 'Advanced' έχουν παράλληλα εργονομική και συμπαγή κατασκευή.

 

Τα Model X είναι τα νέα ακουστικά που λανσάρει η εταιρία μέσω της καμπάνιας της στο Indiegogo - και σύμφωνα με τη δική της εκτίμηση είναι τα ποιοτικότερα ακουστικά που έχει κυκλοφορήσει, τα οποία προσφέρουν παράλληλα απαράμιλλη πιστότητα ήχου και σταθερή ασύρματη σύνδεση. Τα ακουστικά είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και εκτός από την μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας τους έχουν και noise cancellation σχεδίαση χωρίς να αλλοιώνεται η εργονομία τους.

 

Συνοδεύονται επίσης και από θήκη, στην οποία μπορούν να φορτίσουν όπως και άλλες αντίστοιχες λύσεις που κυκλοφορούν. Μόλις τα ακουστικά αφαιρεθούν από τη θήκη τους μπαίνουν άμεσα σε pairing mode και συνδέονται στη συσκευή. Οι drivers των 10mm έχουν το ιδανικό μέγεθος για σωστή απόκριση σε συχνότητες όπως τις πολύ χαμηλές αλλά και τις υψηλές, τις οποίες η εταιρία φαίνεται να βελτιστοποιεί προς αύξηση της ποιότητας. Την ίδια στιγμή, ψηφιακές ευκολίες όπως η υποστήριξη με τις ψηφιακές βοηθούς της Apple και της Google βρίσκονται σίγουρα στα θετικά των εν λόγω ακουστικών.

 

Το project έχει συγκεντρώσει ήδη 245 backers και συνολικά $20.000 μέσα σε λίγες μόνο ώρες και αναμένεται να αποσταλούν στους πρώτους backers τον Μάιο του 2019.

 

 

o5hqithfyrftf0ketmj2.jpg.75104724ec0b18a9c20a8bcb08d9382f.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now