MetallicGR

Το κινητό της Energizer φέρει μπαταρία 18.000mAh!

Recommended Posts

Το δυσκίνητο κινητό τηλέφωνο της Energizer Power Max P18K Pop έχει τεράστια μπαταρία 18.000mAh που του δίνει αυτονομία μιας εβδομάδας!

 

Το βασικό μειονέκτημα πολλών τωρινών smartphones είναι η αυτονομία - και παράλληλα ένα σημαντικό στοιχείο που κοιτάζουμε πριν προχωρήσουμε στην αγορά κάποιου αντίστοιχου τηλεφώνου. Οι κατασκευαστές είναι και αυτοί σε μια συνεχή αποστολή για τη βελτίωση της κατανάλωσης των smartphone που αρκετές φορές προκύπτει από το λειτουργικό σύστημα αλλά και από τη βελτιωμένη λιθογραφία του system on chip στο εσωτερικό, μεταξύ άλλων.

 

Η Energizers θέλοντας να ξεπεράσει αυτό το σκόπελο με την τωρινή τεχνολογία δημιούργησε απλά μια συσκευή με μια τεραστίων διαστάσεων μπαταρία την οποία και έδειξε στο Mobile World Congress 2019. Το smartphone φέρει τον επεξεργαστή της MediaTek, Helio P70 μαζί με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου οπότε spec wise βρίσκεται πάνω από την midrange αγορά, όπου συνήθως βλέπουμε αντίστοιχες συσκευές. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.2 ίντσες με λόγο πλευρών 19:9 αλλά άγνωστη ανάλυση και καλύπτει αρκετά μεγάλο μέρος της πρόσοψης. Οι κάμερες είναι 5 στο σύνολο, τρεις στο πίσω μέρος με ανάλυση 12+5+2MP και δύο μπροστά με ανάλυση 16+2MP που παραμένουν κρυμμένες σε ένα μικρό tray στο επάνω μέρος μέχρι να τις χρειαστούμε.

 

Η αυτονομία του είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του, προσφέροντας περίπου 50 ημέρες σε standby ή 200 ώρες αναπαραγωγή βίντεο, ενώ φυσικά θα λειτουργεί και σαν powerbank για τη φόρτιση άλλων συσκευών. Η διαθεσιμότητα του Energizer Power Max P18K Pop θα ξεκινήσει μέσα στο έτος και για την ώρα δε γνωρίζουμε την προτεινόμενη τιμή που θα έχει αυτή η συσκευή.

 

 

 

 

Energizer_Phone.jpg.84647b10d0852ced2d8681f42abd02f5.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Προβλέπω τα κινητά "τούβλα" του 1995 να ξαναγίνονται μόδα... Πάντως -σοβαρά τώρα-8(,μμ δεν βλέπω κάποιον λόγο να πιάσει στην αγορά μια τέτοια συσκευή μια που μπορείς να αγοράσεις πλέον πολύ φτηνά ένα βαρβάτο power bank χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να το κουβαλάς όλη την ώρα μαζί σου. Η "λύση" της Energizer είναι να κουβαλάς όλη την ώρα στην τσέπη σου αυτόν τον όγκο + βάρος.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now