MetallicGR

Το αναλογικό πληκτρολόγιο MK850 λανσάρει η Cooler Master

Recommended Posts

Το MK850 αποτελεί το πρώτο πρακτικά αναλογικό πληκτρολόγιο της εταιρίας και έρχεται έναν χρόνο περίπου μετά από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του.

 

Η αγάπη για το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, και κατ' επέκταση για το PC, δημιούργησε μια νέα, αυτή για τα αναλογικά πλήκτρα. Έτσι το MK850 της Cooler Master έρχεται για να ικανοποιήσει ακριβώς αυτή την ανάγκη των gamers προσφέροντας πλήκτρα που έχουν ανταποκρίνονται διαφορετικά στη πίεση που υποβάλλονται κάτι που έχει αρκετές χρήσεις σε πλήθος παιχνιδιών. Πίσω από την αναλογική κατασκευή βρίσκεται η τεχνολογία της Aimpad που στο MK850 έχει σχεδόν τελειοποιηθεί προσφέροντας διαδρομή 4mm (αντί της αρχικής των 2mm) που επιτρέπει πιο λεπτομερή έλεγχο της κάθε κίνησης ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδια όπως racing, όπου η ακρίβεια είναι σημαντικό στοιχείο και ταυτόχρονα πλεονέκτημα των χειριστηρίων.

 

Κατά τα λοιπά το πληκτρολόγιο εφοδιάζεται με πλήρη RGB φωτισμό, πέντε προγραμματιζόμενα macro πλήκτρα, υποστήριξη για πέντε συνολικά προφίλ ρυθμίσεων μαζί με αποσπώμενο USB C καλώδιο και wrist rest. Παράλληλα λόγο της αναλογικής τεχνολογίας, αντίστοιχα πληκτρολόγια αναγνωρίζονται από το σύστημα σαν gamepads, όμως η Cooler Master αποτρέπει τους χρήστες από την απενεργοποίηση της τεχνολογίας.

 

Το MK850 της Cooler Master θα βρεθεί σύντομα στην αγορά και η προτεινόμενη τιμή του στο εξωτερικό ανέρχεται στα $200.

 

 

aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9aLzMvODI1NTE5L29yaWdpbmFsL2Nvb2xlci1tYXN0ZXItbWs4NTAta2V5Ym9hcmQuanBn.jpg.4821b022b2b6fd6007791d4dafddb739.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now