MetallicGR

Η Lite έκδοση των Windows 10 στοχεύει τα Chromebooks

Recommended Posts

Η 'ελαφριά' έκδοση των Windows 10 θα τα βάλει με τα Chromebooks και άλλα entry level notebooks, ενώ δε γνωρίζουμε εάν θα καταφέρει να περάσει και στην αγορά των desktops.

 

Το καλοκαίρι του 2018 οι πρώτες πληροφορίες για μια lite έκδοση των Windows 10 βγήκαν στην επιφάνεια και μιλούσαν για μια "lean" έκδοση που κόβει αρκετά από τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων που έχουμε για παράδειγμα σε ένα desktop σύστημα. Νέες πληροφορίες τώρα μιλούν για ένα σχεδόν ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα το οποίο θα εγκαθίσταται κυρίως σε entry level notebooks με χαρακτηριστικά που συναντάμε σε ένα Chromebook, δηλαδή αρκετά λίγα. Μερικά media που έπιασαν στα χέρια τους μια δοκιμαστική build αναφέρουν ομοιότητες ακόμη και με το Android όσον αφορά την απλότητα στη σχεδίαση, ενώ για παράδειγμα το The Verge λέει πως η εμφάνιση ίσως αλλάξει τη στιγμή που το λειτουργικό κυκλοφορήσει και επίσημα.

 

Όσον αφορά το σημαντικότερο που είναι η κυκλοφορία του, για την ώρα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες όμως πηγές πιστεύουν ότι το Build 2019 conference είναι ίσως το κατάλληλο μέρος για μια τέτοια αποκάλυψη. Το εν λόγω conference θα πραγματοποιηθεί φέτος στις αρχές Μαΐου.

 

 

2019-03-04-image-22.thumb.jpg.711bb56929834734e537b134d1b67905.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now