MetallicGR

Το Apex Legends 'χτυπάει' 50 εκ. παίκτες τον πρώτο μήνα

Recommended Posts

Αρκετά επιτυχημένο θεωρείται το λανσάρισμα του free to play παιχνιδιού Apex Legends και όπως δείχνουν οι πρόσφατοι αριθμοί 50 εκ. το δοκίμασαν τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του.

 

Σε ένα ακόμη community update ο Vince Zambella κάνει ακόμη έναν απολογισμό σχετικά με τους παίκτες του Apex Legends. Έναν μήνα μετά τη κυκλοφορία του free to play, battle royale game ο Zambella αναφέρει πως 50 εκατομμύρια παίκτες μπήκαν και δοκίμασαν το Apex Legends είτε στο PC είτε σε κάποια από τις κονσόλες στις οποίες κυκλοφορεί.

 

Ο developer της σειράς titanfall, Respawn Entertainment, που βρίσκεται στο τιμόνι του Apex Legends υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον των gamers ψηλά με νέο content ενώ ήδη ετοιμάζονται αρκετοί διαγωνισμοί και tournaments γύρω από το squad based battle royale στιλ παιχνιδιού. Το γεγονός ότι είναι δωρεάν είναι ένα σημαντικό στοιχείο που συνέβαλλε αρκετά στην επιτυχία του ενώ εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η 'μετατόπιση' αρκετών gamers από άλλα δημοφιλή παιχνίδια όπως το Fortnite τις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του Apex, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει τα έσοδα της εταιρίας και του publisher.

 

 

 

https___blogs-images.forbes.com_insertcoin_files_2019_03_apex-legends1.jpg.f243faf61409abd443f15f22dc502440.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now