MetallicGR

Η Maxon λανσάρει ένα νέο Cinebench!

Recommended Posts

Μετά από την ανεπίσημη έκδοση της κοινότητας η Maxon λανσάρει μια νέα (επίσημη) έκδοση για να μετρήσετε ακόμα πιο αποδοτικά τις επιδόσεις του επεξεργαστή σας.

 

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα benchmarks της Maxon, αυτή η έκδοση δεν ενσωματώνει GPU test, όμως διαθέτει μια αρκετά απαιτητική σκηνή που υπόσχεται να γονατίσει τα πολυπύρηνα συστήματα που κυκλοφορούν. Το μετροπρόγραμμα μπορεί να τρέξει σε συστήματα με 4GB RAM που υποστηρίζουν παράλληλα SSE3 αλλά και AVX2 instruction sets. Η 3D σκηνή περιλαμβάνει ένα μικρό δωμάτιο με textures υψηλής ανάλυσης και ray traced στοιχεία, πράγματα που δουλεύουν υπέρ του HyperThreading (SMT για την AMD) και των υψηλών χρονισμών των πυρήνων - ενώ παρόμοια μένει και η απαίτηση για όσο το δυνατόν περισσότερους πυρήνες.

 

Το benchmark είναι διαθέσιμο μέσα από το Windows Store ενώ υπάρχει τρόπος να πάρουμε το εκτελέσιμο .exe και να το αντιγράψουμε σε κάποιον άλλο φάκελο για να το κρατήσουμε σαν portable έκδοση. Τα Windows apps διατηρούνται σε έναν φάκελο στο Program Files - και αφού πάρουμε το ownership μπορούμε να μπούμε και να αντιγράψουμε τα δεδομένα του φακέλου όπως φαίνεται στη τελευταία εικόνα, ο οποίος έχει μέγεθος περίπου 500MB.

 

Ανεβάστε τα δικά σας αποτελέσματα στο forum.

 

 

2003742052_cinebr20(1).thumb.jpg.7424b8b8dea163e9c2f44344a430ae82.jpg

 

 

210425523_cinebr20(2).jpg.540c403e23820cf3b1dadbb4cbc68446.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now