MetallicGR

Η Microsoft θα βελτιώσει τις επιδόσεις των post-Spectre patches

Recommended Posts

Μετά τα patches που δημοσιεύθηκαν από τη Microsoft για πλήθος συστημάτων της αγοράς, η εταιρία θέλει να βελτιώσει τις επιδόσεις των τελευταίων.

 

Τα fixes είχαν τα αρνητικά τους στα μηχανήματα που επηρεάστηκαν και έχουν να κάνουν κυρίως με τις επιδόσεις τους, που σε ορισμένες περιπτώσεις αναφορές έδειξαν πως μειώθηκαν αισθητά. Δανειζόμενη ιδέες από τη Google, η Microsoft θα εφαρμόσει σε μελλοντικά updates νέα fixes σε επίπεδο kernel που θα εισάγουν ένα έξυπνο control flow που 'οδηγεί' το πρόγραμμα σε μια προκαθορισμένη τροχιά.

 

Ο Paul Turner, Senior Staff Engineer, Technical Infrastructure της Google ανέφερε για το fix: "Imagine speculative execution as an overly energetic 7-year old that we must now build a warehouse of trampolines around". Η Microsoft με αυτό το fix αναφέρει βελτιώσεις της τάξης του 25% στην εκκίνηση των εφαρμογών παρουσιάζοντας και 1.5 φορές υψηλότερο storage throughput στο DiskSpd benchmark. Οι βελτιώσεις αποτελούν για την ώρα μέρος της Windows Insider Preview build 18272 και αναμένεται να περάσουν στις stable εκδόσεις μέχρι το τέλος του έτους.

 

 

2018-04-04-image-11.jpg.ecb36bd1dba3d8fe0a487ace4dad3406.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now